1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az egyszerű makrobiotika

Fő az egészség-a fazékban!

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Első Magyar Makrobiotika Oktatási Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 44 oldal
Sorozatcím: Makrobiotikus receptfüzetek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-229-740-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A mai túlhajszolt világunkban egyre gyakrabban fogyasztunk (sokszor anélkül, hogy tudnánk) vegyszerekkel kezelt, génmanipulált, ízfokozókkal és egyéb adalékanyagokkal vonzóvá tett, egészségtelen ételeket. Nem csoda, hogy ennyi méreg ellen már nem tud hatékonyan védekezni a szervezetünk és különböző betegségek áldozataivá válunk.
A makrobiotika ezzel szemben olyan ételkészítési módszer, amely kizárólag természetes alapanyagokra támaszkodva segít megőrizni, illetve helyreállítani egészségünket.
Most induló sorozatunk első kötetében bemutatjuk a makrobiotika alapjait és nálunk is könnyen beszerezhető élelmiszeralapanyagokból egyszerűen elkészíthető ételek receptjeiből is összegyűjtöttünk egy csokorra valót.
A kötet célja, hogy mindenki számára érthető és elérhető legyen a makrobiotika, ne maradjon csak a kiváltságosoké. Itt csak az alapokat mutatjuk be, hogy bárki megtanulhasson ételeket készíteni gabonából, hüvelyesekből és zöldségekből.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem