1.067.669

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ma Cuisine

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Middlesex
Kiadó: Hamlyn Publishing Group Ltd
Kiadás helye: Middlesex
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 883 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 21 cm x 17 cm
ISBN: 0-600-32442-7
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


MaCuisine
'The king of chefs and the chef of kings', Auguste Escoffier was without doubt the greatest cook of the last hundred years - some would say of all time. He was certainly the most celebrated. In Ma Cuisine, the only one of his many works written with the home cook in mind, can be found the essence of haute cuisine: French cooking at its best, great yet simple.
Reflecting a lifetime of skill, knowledge and experience, here is an invaluable collection of recipes covering soups and sauces; fish and shellfish; meat, poultry, game and galantines; salads and vegetables; sweets, jams and beverages. Such gastronomic delights as frogs' legs and snails, for which France is so justifiably famous, are also included-, and in many cases where ingredients are unobtainable outside France alternatives have been suggested, so that readers in the English-speaking world may still enjoy the best of French cooking. As a further aid, both English and American liquid measurements have been... Tovább

Fülszöveg


MaCuisine
'The king of chefs and the chef of kings', Auguste Escoffier was without doubt the greatest cook of the last hundred years - some would say of all time. He was certainly the most celebrated. In Ma Cuisine, the only one of his many works written with the home cook in mind, can be found the essence of haute cuisine: French cooking at its best, great yet simple.
Reflecting a lifetime of skill, knowledge and experience, here is an invaluable collection of recipes covering soups and sauces; fish and shellfish; meat, poultry, game and galantines; salads and vegetables; sweets, jams and beverages. Such gastronomic delights as frogs' legs and snails, for which France is so justifiably famous, are also included-, and in many cases where ingredients are unobtainable outside France alternatives have been suggested, so that readers in the English-speaking world may still enjoy the best of French cooking. As a further aid, both English and American liquid measurements have been used, and there are comprehensive notes and conversion charts.
Ma Cuisine is a treasury of food at its most superb, a book of value to professional and amateur cooks alike. Edited by cookery expert Marion Howells, and translated by the author and epicure Vyvyan Holland, there is also a foreword by André Simon, late President of the Wine and Food Society. Vissza

Tartalom


Vissza

Auguste Escoffier

Auguste Escoffier műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Auguste Escoffier könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem