1.062.289

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ásványelőkészítési műveletek értékelése

Kézirat

Szerző
Budapest
Kiadó: Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 93 oldal
Sorozatcím: Nehézipari Műszaki Egyetem, Miskolc Bányamérnöki kar, Szakmérnöki tagozat Mérnöki Továbbképző Intézet kiadványa
Kötetszám: 24
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kézirat. A könyv tankönyvi száma: J 14-797.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Sulykihozatal, alkotórész-kihozatal, hatásfok5
Kéttermékes szétválasztás esete5
Kettőnél többtermékes szétválasztás esete6
Fémkihozatal és ásványkihozatal összefüggése7
Súlyszázalékok legvalószínübb értéke fölösszámu adat esetében9
Példák10
Előkészítési görbék19
Alapgörbék19
Szemnagyságmérés19
Szitasorozatok20
Átlagos szemnagyság, fajlagos felület22
Fajsúlyelemzés24
Granulometrikus görbe. Szemcsemegoszlás grafikus ábrázolása. Szemcseeloszlási függvények25
Dusítási görbék34
Ércelőkészítési görbék35
Szénmosási görbék40
A nedvességtartalom változásának és a hamu minőségének befolyása44
Hamu - fütőérték és hamu - fajsuly közti összefüggés46
Az előkészítési görbék transzformálása47
A szétválaszthatóság mérőszámai52
Tromp-görbe55
Az előkészítés (szétválasztás) jóságának mérőszámai74
Az ércelőkészítés gazdaságilag optimális sulykihozatala80
A szénelőkészítés gazdaságossága86
Irodalomjegyzék89

Dr. Tarján Gusztáv

Dr. Tarján Gusztáv műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Tarján Gusztáv könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem