kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Szervezési és Ügyvitelgépesítési Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 315 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 20 cm |
ISBN: | |
Bevezetó | 3 |
Általános árképzési ismeretek | 9 |
Az árképzésre vonatkozó általános szabályok | 9 |
A mezőgazdasági nagyüzemekre vonatkozó sajátosságok | 13 |
Az ármegállapítási eljárás | 21 |
Az ármegállapítás (megállapodás) nemete a mezőgazgasági üzemek által termelt élelmiszereknél | 21 |
Áralkalmazási feltételek | 23 |
Az árak és a szerződések | 24 |
Az ármunka üzemi szervezése | 29 |
Az árképzési szabályzat | 29 |
Árnyilvántartási kötelezettség | 31 |
Az árellenőrzés és a szabálytalanságok szankcionálása | 33 |
Az árellenőrzés | 33 |
A tisztességtelen haszon | 35 |
Részletes árképzési ismeretek | 37 |
A húsipari termékek árképzése | 37 |
A baromfifeldolgozó-ipair termékek árképzése | 69 |
A tejipari termékek árképzése | 99 |
A sütőipari termékek árképzése | 127 |
Az édesipari termékek árképzése | 155 |
A hordós és a palackozott borok árképzése | 155 |
A gyümölcspálinka árak árképzése | 193 |
A konzervek és a savanyúságok árának képzése | 207 |
Ipari takarmányok, ipari abrakkeverék és koncentrátumok árának képzése | 233 |