1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kis sajtlexikon

Gyártásuk, származásuk, csoportosításuk, ízük

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: M-Érték Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 301 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 15 cm
ISBN: 963-7304-05-3
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A legjobb sajtféleségek
- Angol, dán, francia, görög, holland, német, norvég, olasz, osztrák, portugál, spanyol, svájci és svéd sajtok
- A sajtok származása, gyártása, összetétele és ízvilága
- Amit a sajtgyártás történetéről tudni érdemes
- Számtalan recept ízletes fogásokhoz és desszertekhez
- Gyakorlati ötletek: a sajt szeletelése és tálalása, a sajtokhoz illő ételek és borok kiválasztása.

Tartalom

Sajttörténelem8
Sajtkészítési eljárások14
A sajtok élvezete30
Sajtábécé42
Tárgy- és receptmutató296

Anne Iburg

Anne Iburg műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Anne Iburg könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem