Kiadó: | Alexandra Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Pécs |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 143 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 26 cm x 20 cm |
ISBN: | 963-369-002-1 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Bevezető | 6 |
Vitaminok és ásványi anyagok | 18 |
Gyógyító ételek | 19 |
Ételvarázs és receptek | 20 |
Alma és körte | 22 |
Banán | 26 |
Bab és lencse (hüvelyesek) | 30 |
Cékla | 34 |
Bogyós gyümölcsök | 38 |
Brokkoli | 44 |
Káposzta | 48 |
Sárgarépa | 52 |
Vadhús | 56 |
Fokhagyma | 62 |
Méz | 66 |
Mangó és papaja | 72 |
Diófélék | 78 |
Zab | 84 |
Olajos hal | 88 |
Olívaolaj | 94 |
Paprika | 98 |
Alga és tengeri növények | 102 |
Magvak | 106 |
Szója és tofu | 112 |
Spenót | 118 |
Paradicsom | 122 |
Vízitorma | 126 |
Jamgyökér és édesburgonya | 130 |
Joghurt | 134 |
Szómagyarázat | 138 |
Tárgymutató | 142 |