1.067.081

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A bizarr valóság

Kulináris kalandozások szerte a világban

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Jaffa Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 320 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-5492-78-5
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Andrew Zimmern, a világhírű séf és gasztronómiai szakíró, a Bizarr ételek és az Amerika bizarr ételei című nagy sikerű televíziós sorozatok házigazdája szó szerint körbeette már az egész világot - szinte nincs olyan különleges étel és helyi specialitás, amit ne próbált volna ki. Zimmernt azonban nem csupán a megszokottól eltérő ízek, a különleges összetevők, az ínyencségek, a bizarr, sőt olykor gyomorforgató fogások érdeklik: az ételek révén a helyi kultúrába és az ott élők mindennapjaiba is igyekszik belekóstolni. Zimmern állítja: mindenki szeret jókat enni, és az étel tökéletesen alkalmas a kultúrák közti távolságok áthidalására, barátságok kialakítására, családias hangulat létrehozására - akár egyetlen nap leforgása alatt is.
Andrew Zimmern - aki televíziós műsorából megszokott harsány és közvetlen hangján szól olvasóihoz is - pontosan tudja, hogy a helyi piac vagy a metróvégállomás büféje ezerszer többet elmond egy országról, mint a legfontosabb múzeumok. Bárhol is jár a... Tovább

Fülszöveg


Andrew Zimmern, a világhírű séf és gasztronómiai szakíró, a Bizarr ételek és az Amerika bizarr ételei című nagy sikerű televíziós sorozatok házigazdája szó szerint körbeette már az egész világot - szinte nincs olyan különleges étel és helyi specialitás, amit ne próbált volna ki. Zimmernt azonban nem csupán a megszokottól eltérő ízek, a különleges összetevők, az ínyencségek, a bizarr, sőt olykor gyomorforgató fogások érdeklik: az ételek révén a helyi kultúrába és az ott élők mindennapjaiba is igyekszik belekóstolni. Zimmern állítja: mindenki szeret jókat enni, és az étel tökéletesen alkalmas a kultúrák közti távolságok áthidalására, barátságok kialakítására, családias hangulat létrehozására - akár egyetlen nap leforgása alatt is.
Andrew Zimmern - aki televíziós műsorából megszokott harsány és közvetlen hangján szól olvasóihoz is - pontosan tudja, hogy a helyi piac vagy a metróvégállomás büféje ezerszer többet elmond egy országról, mint a legfontosabb múzeumok. Bárhol is jár a világban, „kulináris antropológusként" mindig valódi és hamisítatlan élményekre vágyik, és a helyiek közé elvegyülve igyekszik a legautentikusabb és leghagyományosabb ételeket kipróbálni, legyen az a marokkói koldusok báránylevese, a szamoaiak tradicionális sült denevére vagy épp egy párizsi szarvasgomba-szaküzlet ínyencségei. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Andrew Zimmern

Andrew Zimmern műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Andrew Zimmern könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem