1.062.540

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hűtés és gyorsfagyasztás, az élelmiszertartósítás legkorszerűbb módjai

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés3
Az előadás célja3
Az előadás módja4
Javasolt irodalom5
Az előadás anyaga6
Hogyan fejlődött ki a hűtő-, illetve fagyasztóipar?6
Mi a különbség a hűtés és gyorsfagyasztás között?7
A gépi hűtés alapelvei10
A különböző hűtési rendszerek12
A hűtés, fagyasztás, gyorsfagyasztás szerepe élelmiszeriparunkban12
Hogyan kell kezelni a Mirelitte-árut?14
Miért fontos iparág a gyorsfagyasztás?14
Kérdések és feladatok16
Szemelvények19
Tartósító és húsipari technológia I-III.19
Mikrobiológiai ismeretek19
Gyorsfagyasztott élelmiszerek20
Miként akadályozza meg a hideg az élelmiszerek romlását?20
Miért gyorsfagyasztjuk az élelmiszereket?22
Főzelékfélék gyorsfagyasztása23
Gyümölcsök24
A hús25
A gépi gyorsfagyasztás alapelvei25
Az élelmiszerek gyorsfagyasztása28
Gyorsfagyasztási módszerek28
Vitaminveszteségek29
A gyorsfagyasztott élelmiszerek házi elkészítése30
Útmutatás a gyorsfagyasztott gyümölcs felhasználására31

Almási Elemér

Almási Elemér műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Almási Elemér könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem