1.062.767

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Sopranos Family Cookbook

Maffiózók családi szakácskönyve

Szerző
London
Kiadó: Warner Books
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 200 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 25 cm x 20 cm
ISBN: 0-446-53057-3
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Nuovo Vesuvio. The "family" restaurant, redefined. Home to the finest in Napolitan' cuisine and Essex County's best kept secret. Now Artie Bucco, la cucinas master chef and your persona! host, invites you to a special feast... with a iittle help from his friends. sopranos FAMILY COOKBOOK From arancini to zabaglione, from baccala to Quail Sinatra-style, Artie Bucco and his guests, the Sopranos and their associates, offer food lovers one hundred Avellinese-style recipes and valuable preparation tips. But that's not all! Artie alsó brings you a cornucopia of precious Sopranos artifacts that includes photos from the old country; the first Bucco's Vesuvio's menu from 1926; AJ's school essay on "Why I Like Food"; Bobby Bacala's style tips for big eaters, and much, much more. So share the big table with: Tony Soprano, waste management executive "Most people soak a bagful of discount briquettes with lighter fluid and cook a pork chop untii it's shoe leather and think they re Wolfgang Puck."... Tovább

Fülszöveg

Nuovo Vesuvio. The "family" restaurant, redefined. Home to the finest in Napolitan' cuisine and Essex County's best kept secret. Now Artie Bucco, la cucinas master chef and your persona! host, invites you to a special feast... with a iittle help from his friends. sopranos FAMILY COOKBOOK From arancini to zabaglione, from baccala to Quail Sinatra-style, Artie Bucco and his guests, the Sopranos and their associates, offer food lovers one hundred Avellinese-style recipes and valuable preparation tips. But that's not all! Artie alsó brings you a cornucopia of precious Sopranos artifacts that includes photos from the old country; the first Bucco's Vesuvio's menu from 1926; AJ's school essay on "Why I Like Food"; Bobby Bacala's style tips for big eaters, and much, much more. So share the big table with: Tony Soprano, waste management executive "Most people soak a bagful of discount briquettes with lighter fluid and cook a pork chop untii it's shoe leather and think they re Wolfgang Puck." Enjoy his tender GrilledSausages sizzling with fennel or cheese. Warning: Piercing the skin is a fire hazard. Corrado "Junior" Soprano, Tony's uncle "Mama always cooked. No one died of too much cholesterol or somé such crap." Savor his Pasta FazooU a toothsome marriage of cannellini beans and ditalini pasta, or Giambott', a grand-operatic vegetable medley. 0902 (CONTINUED ON BACK FLAP) Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem