kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | József Attila Tudományegyetem |
---|---|
Kiadás helye: | Szeged |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 84 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Dr. Gerő László: Biológia | 5 |
A sejtek felépítése és működése | 5 |
Az élő szervezetet felépítő atomok és molekulák biológiai szerepe | 5 |
A sejtes szerveződés lényege | 9 |
Vírusok, viroidok, prionok általános jellemzői | 18 |
Élelmiszeripari szempontból fontos növényi és állati szövetek | 21 |
Klasszikus és molekuláris genetika | 21 |
Dr. Tanács Lajos: Élelmiszerek nyersanyagai | 22 |
Élelmiszerek növényi eredetű nyersanyagai | 22 |
Gabonafélék általános jellemzése | 22 |
Pillangós virágú növények | 30 |
Olajnövények | 32 |
Gumós és gyökérnövények | 34 |
Zöldségnövények | 36 |
Gyümölcsfélék | 40 |
Élelmiszerek állati eredetű nyersanyagai | 44 |
Szarvasmarha | 48 |
A sertés | 49 |
A juh | 53 |
A baromfi | 56 |
Dr. Fehér László: Alkalmazott mikrobiológia | 65 |
Vírusok felépítése | 65 |
Vírusok szaporodása | 66 |
Baktériumok | 67 |
Baktériumok alakja | 67 |
Baktérium spórák | 69 |
Gombák | 70 |
Gombák morfológiai és kémiai felépítése | 70 |
Gombák szaporodása | 71 |
Mikroorganizmusok hasznos tevékenysége | 72 |
Romlások | 72 |
Ételmérgezések | 74 |
Fertőzések | 75 |
Mikroorganizmusok hasznos tevékenysége | 77 |
Mikroorganizmusok az élelmiszeriparban | 78 |
Mikrobák hasznosítása az élelmiszergazdaság egyéb területein | 80 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.