1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Gourmet's Guide to French Cooking

Ínyenc kalauz a francia konyhához

Szerző
Fotózta
London
Kiadó: Octopus Books Limited
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 144 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN: 0-7064-0116-6
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Alábbi praktikus és tetszetős szakácskönyv a francia konyhaművészetbe enged bepillantást, tele főzési és sütési információkkal, tippekkel, tanácsokkal és több mint 200 recepttel mind a klasszikus, mind a vidéki ételekhez. Ezért ne lepődjön meg, ha egyszerre találkozik egy igen kifinomult étellel egy egyszerű, de ízletes parasztragu társaságában.
Színes és fekete-fehér fotókkal gazdagon illusztrált.

Tartalom

francia, konyha, ételek, főzés, receptek, szakácskönyv, tippek

Alison Burt

Alison Burt műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Alison Burt könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem