kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
Oldalszám: | 275 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 13 cm |
ISBN: | |
Diéta a vendéglátóiparban | 5 |
Diétás étkeztetés szervezése | 10 |
Dietikai szempontból fontos élelmiszerek | 22 |
A tisztított burgonya elszíneződésének megakadályozása | 31 |
Diétás étkeztetésben használatos ízesítőszerek és fűszerek | 35 |
Táplálkozásról, a fontosabb tápanyagokról | 38 |
Az ételek emészthetőségének egyes kérdései | 55 |
A konyhatechnika elméleti vonatkozásai | 58 |
Az élelmiszerek tápanyagainak változása hőhatásra | 59 |
Az egyes élelmiszerek tápanyagainak sütés közbeni változásai | 64 |
Az ételek komplettálási lehetőségei | 67 |
Diétás étrendek előírásai | 76 |
Egy alapétrend alkalmazása a diétás étkeztetésnél | 76 |
Módszer a diétás étkeztetés kalória- és tápanyagszámításhoz | 96 |
Táblázatok | 105 |
Anyagkiszabatok, diétás használati utasítások | 113 |
Levelesek | 113 |
Mártások | 135 |
Húspótlók, felfújtak | 141 |
Húsok | 155 |
Borjúhúsok | 164 |
Marhahúsok | 164 |
Sertéshúsok | 167 |
Baromfi | 175 |
Halak | 180 |
Főzelékek | 185 |
Köretek | 192 |
Saláták | 202 |
Tészták, krémek, kompótok | 208 |
Étrendminták | 237 |