Fülszöveg
A párizsi makaron egyedülállóan stílusos és könnyed csemege, amely manapság épp arra készül, hogy megdöntse a muffinok és bögresütik évtizedek óta tartó egyeduralmát, végül selymes fényével és eleganciájával beragyogja az egész - Franciaországon túli - világot.
A makaron készítés művészete óriási tiszteletnek örvend Franciahonban, ám még az abszolút kezdőket is rengeteg sikerélménnyel képes megajándékozni. Szórakoztató alkotómunkára csábítja a vállalkozó kedvű ínyenceket, akikjill Colonna színpompás, új könyvének útmutatásai alapján vetik bele magukat e finomság rejtelmeibe.
Megtanulhatod, hogyan készülnek a klasszikus ízesítésű makaronok, és néhány igazán nem mindennapi különlegességet is kipróbálhatsz. Még azok számára is tartogat csodás lehetőségeket, akik allergiásak a mandulára!
Jill lépésről lépésre érthetően és követhetően kalauzol végig a makaron-készítés valamennyi fázisán, fanyar humorral osztja meg tapasztalatait és titkait olvasóival. Teszi mindezt azért, hogy -...
Tovább
Fülszöveg
A párizsi makaron egyedülállóan stílusos és könnyed csemege, amely manapság épp arra készül, hogy megdöntse a muffinok és bögresütik évtizedek óta tartó egyeduralmát, végül selymes fényével és eleganciájával beragyogja az egész - Franciaországon túli - világot.
A makaron készítés művészete óriási tiszteletnek örvend Franciahonban, ám még az abszolút kezdőket is rengeteg sikerélménnyel képes megajándékozni. Szórakoztató alkotómunkára csábítja a vállalkozó kedvű ínyenceket, akikjill Colonna színpompás, új könyvének útmutatásai alapján vetik bele magukat e finomság rejtelmeibe.
Megtanulhatod, hogyan készülnek a klasszikus ízesítésű makaronok, és néhány igazán nem mindennapi különlegességet is kipróbálhatsz. Még azok számára is tartogat csodás lehetőségeket, akik allergiásak a mandulára!
Jill lépésről lépésre érthetően és követhetően kalauzol végig a makaron-készítés valamennyi fázisán, fanyar humorral osztja meg tapasztalatait és titkait olvasóival. Teszi mindezt azért, hogy - akárcsak ő maga - bárki képessé váljon ezeknek az aprócska csodáknak a saját kezű előállítására, akár egy született francia.
A KÖNYV, ami a makaron készítéshez szükséges. Minden lépés tiszta, érthető és gyönyörű.
Manu's Menu
Aki szereti a makaront, imádni fogja ezt a könyvet.
Dávid Lebovitz
ᙫ varázsol a konyhából!
Poris Voice
A makaronkészítés művészete nagy tiszteletnek örvend Franciaországban. A különlegesen finom korongocskák, az ízes-illatos töltelékek elkészítése ugyanis rendkívüli precizitást igényel.
A makaront számos titok övezi, annak ellenére, hogy az előállítás lépéseit szigorúan kötelező követni. Jill Colonna megmutatja nekünk, hogy a tökéletes makaron elkészítése mindenki által megtanulható - hogy azután minden szabad percünkben új szenvedélyünknek hódoljunk.
A klasszikus ízektől indulva lépésről lépésre arra biztat bennünket, hogy megpróbálkozzunk az ő csodás csokoládés kombinációival, a pisztácia-wasabi kombóval, a trópusi gyümölcsökkel és nem utolsó sorban jó pár olyan variációval, amiben a hibátlan francia ízlés mellett felfedezhetjük a szellemes és kreatív „brit csavart".
A makaronnak köszönhetően vendégeinket a legsikkesebb desszerttel kápráztathatjuk el. De ámulatba ejthetjük őket az alig-cukortartalmú, tüzes és fűszeres Tikká Masalás vagy Thai zöld curry-s változattal is.
Jó hír a mandulaallergiások számára, hogy kipróbált és tesztelt, mandulamentes receptet is találunk ebben a nagyszerű kézikönyvben.
Valamennyi variációt hozzá illő italajánlat tesz még teljesebbé. Számos tálalási, díszítési javaslat, ötlet között válogathatunk, ha esküvői partit, gyerekzsúrt vagy bármilyen ajándékozást szeretnénk még különlegesebbé, emlékezetesebbé tenni.
Nem utolsó sorban pedig felfedezhetjük, hogy a valódi, párizsi makaron készítése nem más, mint az élet apró luxusainak egyike. Hát még a kóstolása!
Vissza