1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A vitaminok jelentősége a táplálkozásban

Szerző

Kiadó: Táplálkozási Fórum
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 11 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a füzetből:
"Folsav
Az emberi anyagcsere egyik legfontosabb folyamata a tápanyagok (zsírok, szénhidrátok, esetleg fehérjék) lassú égetése, azaz oxidációja, amely a mozgáshoz szükséges... Tovább

Előszó

Részlet a füzetből:
"Folsav
Az emberi anyagcsere egyik legfontosabb folyamata a tápanyagok (zsírok, szénhidrátok, esetleg fehérjék) lassú égetése, azaz oxidációja, amely a mozgáshoz szükséges energiát és az életfolyamatokhoz a megfelelő hőmérsékletet biztosítja.
A légzéssel felvett, és a vérhemoglobinja által szövetekhez szállított molekuláris és ezért nem reakcióképes oxigént a szervezet közvetlenül nem képes felhasználni. Megfelelő, egymással rendszert alkotó enzimek aktív, felhasználható formájúvá alakítják az oxigént, amelynek igen reakcióképes gyökei vannak. A normális élettani folyamtokban ezek az igen rövid életű gyökök betöltik oxigénátvivő szerepüket és lebomlanak." Vissza

Dr. Dworschák Ernő

Dr. Dworschák Ernő műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Dworschák Ernő könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A vitaminok jelentősége a táplálkozásban A vitaminok jelentősége a táplálkozásban
Állapot:
940 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba