1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A vendéglátóipari tevékenység szervezése és módszerei III.

Tankönyvpótló jegyzet/Kéziratként

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 507 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Tankönyvi szám: KG-196. Kéziratként. II. kiadás. A könyv 650 példányban jelent meg. Kihajtható melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A vendéglátóipari értékesítés és szolgáltatás helye, jelentősége a vendéglátó tevékenység folyamatában
Az értékesítés és szolgáltatás a vendéglátóipari tevékenység folyamatában4
Az értékesítés és szolgáltatás formái12
Az értékesítés és szolgáltatás színvonalát meghatározó tényezők, ezek kapcsolata az osztálybasorolással és az árral35
Az értékesítés és szolgáltatás technikai feltételei
Értékesítő helyiségek, helyiségkapcsolatok60
Az értékesítés és szolgáltatás gépei, berendezései98
Az értékesítés - szolgáltatás felszerelései132
Segédanyagok158
Az értékesítés és szolgáltatás dolgozói
Az értékesítés - szolgáltatás munkakörei163
Az értékesítés - szolgáltatás dolgozóinak munkaidőbeosztása175
Az értékesítés - szolgáltatás dolgozóinak anyagi érdekeltségi rendszere180
A vendéglátó üzletek választékának kialakítása és közlésének módszerei
A választék kialakítása185
Ételsorok összeállítása199
A választékközlés módja, technikája217
A vendéglátóipari árképzés
Az árképzés általános szempontjai239
A kalkuláció technikája249
A folyamatos üzemeltetés szervezése
Értékesítési módok270
Értékesítési formák287
Az értékesítés folyamata299
Társasétkezések, fogadások szervezése320
A szolgáltatások szervezése344
Időszakos jellegű értékesítés és szolgáltatás szervezése367
Az értékesítés - szolgáltatás hatékonysága
Az élőmunka hatékonysága383
Az értékesítési kapacitás399
A hálózati vezető szervezési feladatai
A hálózati vezetés jelentősége, meghatározó tényezői403
A hálózati vezető szervezési feladatai421
Függelék: Az üzleti gazdálkodás szervezési modellje
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A vendéglátóipari tevékenység szervezése és módszerei III. A vendéglátóipari tevékenység szervezése és módszerei III. A vendéglátóipari tevékenység szervezése és módszerei III. A vendéglátóipari tevékenység szervezése és módszerei III. A vendéglátóipari tevékenység szervezése és módszerei III. A vendéglátóipari tevékenység szervezése és módszerei III.

Néhány lap javított. Pár oldalon aláhúzások találhatók.

Állapot:
2.940 Ft
1.470 ,-Ft 50
7 pont kapható
Kosárba