kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 310 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
A vendéglátóipari termelés és fogalma, helye a vendéglátó tevékenység folyamatában | 3 |
A termelés a vendéglátóipari tevékenység folyamatában | 3 |
A termelés feladata | 6 |
A termelés sajátosságai | 6 |
A termelés fejlődése, jelenlegi jellemzői | 9 |
A termelés fejlődésének várható iránya | 22 |
A termelő munkahely fogalma, csoportosítása | 26 |
A termelés és az értékesítés kapcsolata | 30 |
A temelés specializációja a fogyasztók eltérő igényei szerint | 31 |
A termelés és az értékesítés elválasztásának lehetőségei | 35 |
A vendéglátóipari termelés folyamata | 47 |
A nyersanyag-előkészítés | 49 |
A nyersanyag elkészítése | 57 |
Befejező műveletek | 64 |
A termelést kiegészítő folyamatok | 69 |
A vendéglátóipari termelés feltételei | 76 |
A vendégek igényei | 78 |
Az áru | 80 |
A termelés helyszükséglete | 84 |
A termelés eszközszükséglete | 94 |
A termelésben résztvevő munkaerő | 102 |
A termelési feltételek összhangjának biztosítása | 105 |
A vendéglátóipari termelés szervezésének elvei | 108 |
A vendéglátóipari termelésszervezés fogalma | 108 |
A termelés szervezésének csoportosítása | 109 |
A szervezési beavatkozás időszerűsége, formái | 113 |
A termőhelyi termelésszervezés | 116 |
A termelés szervezésének gyakorlati kérdései | 127 |
A termelés vállalati szintű szervezése | 130 |
Az üzleti termőrészlegek tevékenységének szervezése | 135 |
Az üzleti főzőkonyhák tevékenységének szervezése | 135 |
Az üzleti befejező konyhák tevékenységének szervezése | 146 |
Az üzleti felmelegítő, tálaló kohyhák tevékenységének szervezése | 148 |
Az üzleti hidegkonyha tevékenységének szervezése | 150 |
A konyhai cukrászat tevékenységének szervezése | 152 |
A melegkonyhához kapcsolódó kávékonyha tevékenységének szervezése | 153 |
Konyhai söntések tevékenységének szervezése | 154 |
Egyéb üzleti termelőhelyek tevékenységének szervezése | 155 |
A központi főzőkonyhák tevékenységének szervezése | 159 |
A központi főzőkonyhák feladata, termelési profilja | 159 |
A termelés technológiája, munkafolyamata, helyiségszükséglete, a helyiségek kapcsolódása | 162 |
A munka szervezése | 165 |
Munkaerő-gazdálkodás, irányítás a központi főzőkonyhában | 170 |
Gyorsfagyasztott és gyorshűtött ételeket gyártó üzemek tevékenységének szervezése | 171 |
Gyorsfagyasztott ételeket gyártó üzem tevékenységének szervezése | 171 |
Gyorshűtött ételeket gyártó üzem tevékenységének szervezése | 172 |
A központi cukrásztermelő üzemek kialakításának, működésének, szervezésének néhány elvi kérdése | 183 |
Központi cukrásztermelő üzem feladata, termelési profilja | 186 |
A termelés technológiája, munkafolyamata, helyiségei | 187 |
Munkaszervezés a központi cukrásztermelő üzemekben | 195 |
Központi fagylalttermelő üzem tevékenységének szervezése | 202 |
A központi fagylalttermelő üzemek feladata, termelési profilja | 203 |
A termelés technológiája, munkafolyamata | 205 |
Munkaszervezés a fagylalttermelő üzemekben | 211 |
Központi hidegkonyha tevékenységének szervezése | 214 |
Központi hidegkonyhák szervezésének általános elvei | 214 |
A központi hidegkonyhák feladata, termelési profiljai | 217 |
A termelés technológiája, munkafolyamata | 218 |
A központi hidegkonyhák helyiségei | 223 |
Munkaszervezés a központi hidegkonyhában | 228 |
Központi húselőkészítő üzemek tevékenységének szervezése | 232 |
A központi húselőkészítő üzemek szervezésének általános elvei | 232 |
A termelés technológiája, munkafolyamata | 233 |
A központi húselőkészítő üzemek munkaszervezése | 239 |
Központi zöldségelőkészítő üzemek tevékenységének szervezése | 241 |
A központi zöldségelőkészítő üzemek szervezésének általános elvei | 241 |
A termelés technológiája, munkafolyamata | 242 |
A zöldségelőkészítő üzem munkaszervezése | 244 |
A termelő munkahelyek kiegészítő létesítményei | 248 |
Szociális helyiségek | 248 |
Az irodák | 251 |
Javító műhelyek | 252 |
Higiénia és munkavédelem | 254 |
A termelőmunka higiéniája | 254 |
Balesetelhárítás és munkavédelem | 260 |
A termelési kapacitás | 266 |
A termelési kapacitás fogalma | 267 |
A termelési kapacitás mérése | 268 |
A termelési kapacitás mérésénél felmerülő problémák | 272 |
A kapacitáskihasználás fokozásának módszerei | 273 |
A kapacitás növelésének lehetőségei | 274 |
A termelés programozása | 276 |
A programozás fogalma és feladatai | 276 |
A programozás előkészítése | 278 |
A programozás módszerei | 279 |
A vendéglátóipari termelés hatékonysága | 282 |
A hatékonyság fogalma | 282 |
A vendéglátóipari termelés hatékonyságának mérése | 284 |
A termelés hatékonyságát befolyásoló legfontosabb tényezők | 294 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.