A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A tökéletes steak

+ 25 világhíres recepttel

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Gabo Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-566-175-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházai-nak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel, és könyvében megosztja az ínycsiklandó steak készítésének titkát.
A KÖNYVBŐL MEGTANULHATJA:
• Milyen különbségeket jelent a hús minőségében a szarvasmarha fajtája.
• 19-féle húsrész jellemzőit, minőségét és állagát.
• Hogyan válassza ki a tökéletes húsrészt a hentesnél.
Hogyan állapítsa meg a sütési fokozatot és érjen el gyönyörű rácsos mintázatot a húson.
• Hogyan lehet fűszerezni, pirítani, serpenyőben sütni és szárazon érlelni a húsokat.
• Melyik a tökéletes bor a tökéletes steak mellé.
Mindezen túl megtalálja 25 VILÁGHÍRES STEAK RECEPTJÉT - a lenyűgöző Wellington-bélszíntől a tatárbifsztekig vagy Diána-steakig - illetve klasszikus mártások,... Tovább

Fülszöveg


Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházai-nak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel, és könyvében megosztja az ínycsiklandó steak készítésének titkát.
A KÖNYVBŐL MEGTANULHATJA:
• Milyen különbségeket jelent a hús minőségében a szarvasmarha fajtája.
• 19-féle húsrész jellemzőit, minőségét és állagát.
• Hogyan válassza ki a tökéletes húsrészt a hentesnél.
Hogyan állapítsa meg a sütési fokozatot és érjen el gyönyörű rácsos mintázatot a húson.
• Hogyan lehet fűszerezni, pirítani, serpenyőben sütni és szárazon érlelni a húsokat.
• Melyik a tökéletes bor a tökéletes steak mellé.
Mindezen túl megtalálja 25 VILÁGHÍRES STEAK RECEPTJÉT - a lenyűgöző Wellington-bélszíntől a tatárbifsztekig vagy Diána-steakig - illetve klasszikus mártások, például a béarni vagy a bordeaux-i leírását. Továbbá a legfinomabb házi sült krumpli és más köretek receptjeit is.
KÉSZÍTSE EL A KÖNYVBEN BEMUTATOTT ÉTELEKET, ÉS KONYHÁJA AZ ÖN ÚJ KEDVENC STEAKHÁZA LESZ. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Marcus Polman

Marcus Polman műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marcus Polman könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem