1.067.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A tökéletes barbecue

Állítsa össze a tökéletes menüt e páratlan gyűjtemény segítségével

Szerző
Fordító
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Reader's Digest Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 46 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Semmi sem hasonlítható egy barbecue partihoz, függetlenül attól, hogy egy vízparti rögtönzött buliról van szó egy helyben tákolt babecue-val vagy egy hatalmas, előre megszervezett összejövetelről,... Tovább

Előszó

Semmi sem hasonlítható egy barbecue partihoz, függetlenül attól, hogy egy vízparti rögtönzött buliról van szó egy helyben tákolt babecue-val vagy egy hatalmas, előre megszervezett összejövetelről, ahol egy kézikocsin gördülő, fedett, drága barbecue-t használunk. A barbecue-n készült ételek páratlanul finomak, jellegzetes füstös ízüknek és helyenként megbarnult vagy megperzselődött, ropogós külsejüknek köszönhetően, mely szaftos belsőt rejt.
A barbecue-n való sütés-főzés népszerűségének terjedésével egyre több, s egyre tökéletesebb készülék közül válogathatunk. Így zavarba jöhetünk a megfelelő eszközök vásárlásánál. Ez a könyv jelentősen megkönnyíti választásunkat, mert az elérhető összes keresett típusról részletes leírást ad. Ismerteti a tüzelőanyagokat és tájékoztat arról, hogyan rakjunk tüzet, továbbá hasznos tanácsokkal szolgál az ételek kiválasztásához és elkészítéséhez, valamint eligazítást ad a barbecue használatának alapvető biztonsági szabályairól. Vissza

Tartalom

Bevezetés1
Barbecue típusok4
Tüzelőanyagok5
Hogyan süssünk barbecue-n?
A barbecue elhelyezése és meggyújtása, sütési módszerek, sütési hőmérséklet, sütési tanácsok, barbecue ételek kiválasztása és elkészítése, az ételek biztonsága barbecue-n való sütés-főzés során, bizonsági szabályok barbecue-n való sütéskor5
Barbecue-n készült szardínia szurokfűvel
Paradicsomos és kapribogyós öntet
Barbecue-n készült gumós édeskömény citrommal
Mediterrán lazac
Aszalt paradicsomos és fekete oljabogyós vaj
Barbecue-n készített articsóka tésztasalátában
Pisztráng citrommal és korianderrel
Krémes tormaszósz
Brokkoli batyuk
Fűszeres garnélapillangók
Mangó salsa
Barbecue-n készült édesburgonya szeletek
Tenger gyümölcsei nyársra fűzve
Kapros tartármártás
Barbecue-n készült kukoricacsövek
Barbecue-n készült csirke thai fűszerekkel
Mártogatószósz
Korianderes tésztasaláta
Olasz göngyölt csirke
Olasz salsa
Barbecue-n sült polenta
Fajita-csirke
Mexikói salsa
Mexikói saláta
Pulyka tikka
Naan kenyér
Hideg joghurtos uborkasaláta
Kofta
Avokádó szósz
Fokhagymás pitakenyér
Báránysült keleti ízekkel
Friss sárgabarack chutney
Szezámmagos padlizsánsaláta
Satay
Satay szósz
Roston sült baby padlizsán
Rostonsültek
Salsa verde (Zöld salsa)
Fokhagymás gomba roston sütve
Pácolt hússzeletek
Vegyes salátalevelek gyömbéröntettel
Roston sült újburgonya
Oldalas mézzel és narancsdzsemmel
Paradicsomos - chilipaprikás salsa
Bab erdőkerülő módra
Meglepetés hamburger
Friss paradicsom szósz
Roston sült hagymakarikák
"Glamorgan" kolbászkák
Friss vöröshagymamártás
Barbecue-n készült héjában sült burgonya
Roston sült zöldségsaláta
Piros pesto szósz
Barbecue-n sült kenyérszeletek vidékiesen
Nyársra fűzött sajt, kenyér és bazsalikom
Piroshúsú paprikából készült szósz
Barbecue-n készült fűszeres cukkiniszeletek

Hilaire Walden

Hilaire Walden műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hilaire Walden könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A tökéletes barbecue A tökéletes barbecue A tökéletes barbecue
Állapot:
980 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba