kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Agrárinformációs Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 102 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-502-571-8 |
Megjegyzés: | 8 táblázattal illusztrálva. |
Bevezető | 3 |
A szójakezelés szükségessége | 6 |
Gundel János - Dr. Mátrai Tibor: A szója antinutritív anyagok, azok kimutatása | 6 |
A szójabab kezelésének lehetőségei | 13 |
Műszaki megoldások | 13 |
Nedves kukorica és szójabab szervessavas erjesztése | 17 |
Kísérleti eredmények | 26 |
Dr. Heincs Zoltán: Hőkezelési eljárások hatása a szójabab tulajdonságára és takarmányozási értékére | 26 |
Schmidt János - Kaszás István - Sipőcz József: Unipro szója felhasználása hizósertések takarmányozásában | 41 |
Bocchi-berendezéssel hőkezelt teljes szója felhasználása a sertéshizlalásban | 49 |
Vincze László: A pelyhesített szójabab takarmányozási értéke pecsenyecsibénél | 58 |
Schmidt János - B. Kissné Kelemen Gertrud: Bocchi- berendezéssel kezelt teljes szója felhasználása | 65 |
Gundel János - Dr. Mátrai Tibor: Azonos szójatételből hétféle feldolgozási módszerrel hőkezelt teljes szója kísérleti vizsgálata | 69 |
Minősítés | 84 |
Dr. Mátrai Tibor: A hőkezelt szója minősége, szabványa | 84 |
Barocsai György: A különféle eljárással kezelt szójabab takarmányozási minősítésének tapasztalatai | 89 |
Szederkényi Ervin: A hőkezelés ökonómiai értékelése | 91 |
Tartalomjegyzék | 103 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.