Kiadó: | Felsőoktatási Jegyzetellátó Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 70 oldal |
Sorozatcím: | A Mérnöki Továbbképző Intézet előadássorozatából |
Kötetszám: | 3958 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 17 cm |
ISBN: | |
A pszihrofil mikroorganizmusok jelentősége a tejtermékekben | 3 |
A pszihrofil mikroorganizmusok definiciója és főbb tulajdonságaik | 3 |
Pszihrofil mikroorganizmusok a tejben és a tejtermékekben | 9 |
A pszihrofil csirák kimutatása és mennyiségi meghatározása | 11 |
A bakteriofág-kérdése, jelenlegi állása | 13 |
A tej mikrobatartalom alapján való minősítése | 20 |
A nyers tej baktériumflórája és a tejtermékek minősége közti összefüggés | 20 |
A tej minősítésének módszerei és bírálatuk | 22 |
A tejben és a tejtermékekben előforduló mikroorganizmusok együttélése | 30 |
Bevezetés | 30 |
Az együttélés különböző formáinak kimutatása illetve vizsgálati módszerei | 33 |
Különböző tejsavbaktérium fajok és törzsek együttélése | 35 |
Tejsavbaktériumok és más baktériumok együttélése | 40 |
Tejsavbaktériumok és élesztők illetve penészek együttélése | 45 |
A tejtermékekben előforduló egyéb mikroorganizmusok együttélése | 46 |
Befejezés | 52 |
Irodalom | 53 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.