1.062.063

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A szövetkezés-együttműködés akadályai, feltételei és fejlesztési lehetőségei a magyar élelmiszer-gazdaságban

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Agroinform Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 359 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 9786155666162
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal. További szerzők a tartalomjegyzékben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Az NKFI Alap (OTKA) által támogatott K105730 sz. kutatási téma 'zárókonferenciáján (MTK KRTK KTI, Budapest, 2017. június 16.) elhangzott előadások alapján készült tanulmányok tematikusan kötetbeszerkesztve.
A kötet szerzői:
-v-j't'íil
iiííít-- • v.

lik


Dr. Baranyai Zsolt ^^ Dr. Benedek Andrea I Dr. Dudás Gyula
Erdeiné Dr. Késmárki-Gally Szilvia Dr. Jámbor Attila . . Kiss Konrád -
.Kovács Zoltán
mmmm

Dr. Papp-Váry Árpád PhD Rácz Katalin ^^ Szabó Dorottya ^^ ^
Dr. Szabó G. Gábor % %
. í Profi Dr. Szabó Gábor^^ ^ fc^ Pro/l Df; Takács István
Dr. Takácsné Prof. Dr. György Katalin
Dr. Vásáry Miklós
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A szövetkezés-együttműködés akadályai, feltételei és fejlesztési lehetőségei a magyar élelmiszer-gazdaságban A szövetkezés-együttműködés akadályai, feltételei és fejlesztési lehetőségei a magyar élelmiszer-gazdaságban
Állapot:
3.980 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba