Kiadó: | Élelmiszeripari Ipargazdasági és Üzemszervezési Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 72 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 21 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Kihajtható mellékletekkel. |
Összefoglalás és javaslatok | |
Bevezetés | 1 |
Az üzemek közötti kooperáció, illetve profilozás lehetősége | 3 |
A kooperáció, illetve porfilozás lehetőségének vizsgálata a nyersanyagtermelés és felvásárlás nézőpontjából | 8 |
A nyersanyagtermelés területi megoszlása | 8 |
A felvásárlás területi megoszlása és szezonális ingadozása | 12 |
A kooperáció, illetve porfilozás lehetőségének vizsgálat az ipari feldolgozás nézőpontjából | 19 |
A porfilozás jelentősége az állóeszköz és az élő munka kihasználása szempontjából | 20 |
A porfilozás jelentősége a minőségi kihozatal és a kikészítési módok tekintetében | 22 |
A kooperáció, illetve profilozás gazdasági hatásainak értékelése | 37 |
A feldolgozási költség és a beruházási szükséglet változása a termelés profilozása következtében | 37 |
A termelés koncentrálásának gazdasági értékelése | 59 |
A termeléskoncentráció lehetőségeinek vizsgálata | 59 |
A megvalósitható termeléskoncentráció gazdasági hatása | 64 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.