1.060.331

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A szelektív étkezés új szakácskönyve

Több mint 200 új recepttel/Aktuális tudnivalókkal, kibővített csoportosítással

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Bratislava
Kiadó: Ikar Kiadó
Kiadás helye: Bratislava
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN: 80-551-0946-x
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Újdonság Ursula Summtól: az első szelektív szakácskönyv a „Mire van gusztusom..." elv szerint > Erőnlét és karcsúság kilenc nagy fejezet vadonatúj receptjeivel: saláta, zöldség, tészta, burgonya, rizs és gabona, hús, hal, gyümölcs, sajt, tej és tojás > Mindenki kedve szerint válogathat - ma finom tészta, holnap egy egzotikus rizsétel... és valamennyi recept a szelektív étkezés elveire épül Minden fejezet elején egy-egy oldalpár az élelmiszerekre vonatkozó információkkal, alapreceptekkel és villámreceptekkel, érdekes kombinációs lehetőségekkel, valamint számtalan ötlettel > Fitnesz- és wellness-tippek - hogy minél jobb legyen a közérzetünk! > Speciális fejezet: információk kezdőknek és haladóknak, csoportosítás, menük, tippek a vendéglátáshoz és kislexikon > EXTRA: a szelektív étkezés kapcsán leggyakrabban feltett kérdések és Ursula Summ válaszai ...a szelektív étrend mellett is élvezhetjük a főzést és a kitűnő ételeket!

Tartalom

Előszó
Egyéni tapasztalataim
A dr. Hay-féle csoportosítás
Savak és lúgok egyensúlya
Hogyan lehetünk egészségesek és karcsúak?
Karcsúsító zsírégetők
Fitnesz
Ha mar semmi sem megy, mozogjunk egy kicsit!
Egyszerűen vágjunk bele!
Erezzünk rá a dolog ízére!
Wellness
Esti lazítás egy kicsit másként
A startlövés előtt
Hogyan lássanak neki a túlsúlyosok?
Intenzív hét és a szelektív étkezésre
épülő nap
Az intenzív hét
A szelektív étkezés egy napja
Szelektív étkezés mindazoknak, akik dolgoznak
Tervszerű csoportosítás
A semleges csoport
A víz mint életelixír
Csoportosítás
Szelektív étkezés vendégeknek
Meghívás villásreggelire
Meghívás grillpartira
Meghívás ebédre/vacsorára
Gyakori kérdések
A receptek
Friss, ropogós saláta 24
Számtalan új receptötlet csodás saláták és
a szelektív étkezésnek megfelelő öntetek
készítéséhez, valamint a nyers zöldségek
változatos feldolgozásához.
Friss, aromás zöldségek 38
Vitaminokban és ballasztanyagokban gazdag
köretek és főételek a szezon sokoldalú, színes
és aromás kínálatából.
A sokoldalú és ízletes burgonya 54
Csábító mindentudó - felfújt vagy püré
formájában, sütőben és csőben sütve...
Értékes magvak: rizs és gabona 68
Szénhidrátban gazdag és könnyen emészthető
ételek - rizs és gabona újabb és újabb ízletes
kombinációkban.
Az ellenállhatatlan tészta 94
Teljes értékű, zsírszegény, dekadens?
Itt mindenki talál a szája ízének megfelelő
tésztaételeket - ízletes szósszal „nyakon öntve",
zöldségekkel kombinálva vagy sütőben átsütve.
A hús élvezete
„Tisztán" vagy rafinált kombinációkban -
fantasztikus receptötletek húsételekhez.
A könnyű és ízletes hal
Fehérjében gazdag és könnyű - salátának,
wokban, vagy nyársra tűzve, zsírszegényen
elkészítve, változatos kombinációkban.
Tojás és sajt - az ízletes páros
A szelektív étkezés elveinek megfelelő
receptötletek saláták, serpenyős ételek és
sütőben sült fogások készítéséhez.
Édes és lédús gyümölcsök
Egy szelektív menü zamatos befejezése vagy a
nap ízletes kezdete: ismerjük meg az ezerarcú
gyümölcsöket.
Kislexikon 188
Hozzávalók az agávésziruptól a tatárig
Mutató

Ursula Summ

Ursula Summ műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ursula Summ könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A szelektív étkezés új szakácskönyve A szelektív étkezés új szakácskönyve
Állapot:
3.040 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba