kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Magyar Könyvklub |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 168 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 23 cm |
ISBN: | 963-547-930-1 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Alapvető tudnivalók | 5 |
A hét legfontosabb alapanyag | 6 |
Keverés | 10 |
Habverés | 12 |
Dagasztás és gyúrás | 14 |
A 16 édesség | 16 |
Az utolsó simítások | 20 |
Díszítés | 22 |
A 17 ügyeske | 24 |
Alapvető receptek | 28 |
Süti és más semmi | |
A márványszelettől a túrótortáig | 30 |
Szaftos csodák | |
Az almás rétestől a citromtortáig | 54 |
Apróságok | |
A muffintól az amarettiig | 82 |
Krémes finomságok | |
A villámgyors tortától a vajkrémes tortáig | 104 |
Ropogtatnivalók | |
A sajtos spiráltól a ropogós kenyérig | 126 |
Laktató költemények | |
A szalonnás lepénytől a gőzgombócig | 144 |
Néhány jó tanács búcsúzóul | 162 |
Tárgymutató | 164 |