kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Raabe Klett Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 109 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 30 cm x 24 cm |
ISBN: | 963-9194-27-1 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva. |
Bevezetés | |
Egy kis sörtörténelem | 7 |
sörfőzés a történelem hajnalán és az ókorban | 7 |
A középkortól az újkorig | 10 |
Sörissza nemzet vagyunk | 12 |
Divatok és szokások | 25 |
Röviden a sörfőzésről | 29 |
A sörfőzés alapaanyagai | 29 |
A sörfőzés folyamata | 31 |
Sörtípusok | 35 |
Felsőerjesztésű sörök | 35 |
Alsóerjesztésű sörök | 41 |
Sörök és országok | 45 |
A Brit szigetek | 45 |
Csehország | 50 |
Németország | 54 |
Belgium | 60 |
Hollandia | 67 |
Ausztria | 68 |
Dánia | 71 |
Franciaország | 74 |
Finnország | 75 |
Norvégia | 77 |
Olaszország | 78 |
Amerikai Egyesül Államok | 79 |
Ausztrália | 81 |
Japán | 82 |
Kína | 83 |
Sörök helyes tárolása és szervírozása | 85 |
Gyűjtemények | 89 |
Kőkorsók | 89 |
Korsók és poharak | 89 |
Palackok | 91 |
Címkék és alátétek | 92 |
Sörösdobozok | 93 |
Kupakok és nyitók | 94 |
Minden, ami papír | 94 |
Sörmelegítő | 95 |
Sör és egészség | 97 |
Gasztronómia | 103 |
Koktélok | 103 |
Milyen ételhez milyen sört igyunk? | 106 |
Sörkorcsolyák | 107 |
Sörrel főzött ételek | 108 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.