1.068.961

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

A Séf, a Tenger és a Kolbász - Mediterrán receptek, tengeri kalandok Mallorcáról

Szerző

Kiadó: Partvonal Kiadó
Kiadás éve:
Oldalszám: 304 oldal
Nyelv:
Méret: 189 mm x 246 mm
ISBN: 9789636090807

Tartalom

A Mallorca szigetén hat évet töltött séf különleges gasztronómiai utazásra invitálja az olvasókat. A szerző izgalmas élményei mellett könnyen elkészíthető, igazi mediterrán hangulatot idéző ételek receptjeit gyűjtötte össze első könyvében.

"Most jön az a rész, hogy ajánlanom kell a könyvemet, és felhívni a figyelmedet arra a piszkos tényre, hogy ez bizony a legjobb választás az összes szakácskönyv közül az egész világon.
Eh, ugyan már! Semmi kedvem mindenféle sablonszöveggel vásárlásra ösztönözni.
Ehelyett inkább elárulok egy titkot.
Ez itt nem csupán egy szakácskönyv. Hanem egy olyan kulináris utazás, ahol a tenger, Mallorca szigetének élővilága és az engem inspiráló emberi sorsok szorosan együttműködve alkotják meg a jelen egyik legerősebb összetartó erejét. Ez nem más, mint a hagyomány, a kulináris örökség.
Csak lapozz és figyelj! Élvezd a langyos tengeri szellőt, ismerj meg különleges embereket, és fedezd az új ízeket, mert garantálom, hogy nem lesz belőlük hiány!
Van egy kedvenc idézetem, ezzel maradok őszinte híved:
Aki eszik, az mindig őszinte. Figyelje meg, milyen odaadó, minden egyebet kizáró érdeklődéssel, elmélyedéssel pillant az evő arra a falatra, melyet majd bekebelez s nemsokára saját egyéniségévé magasztosít. Aki eszik, az szerelmet vall az életnek. (Kosztolányi Dezső)"

„Nagy ajándék az életemben, hogy a híradózás mellett már hét éve járom az országot riporterként, és a szebbnél szebb tájakhoz mindig hozzákóstolom a helyi specialitásokat. Weibel Csaba könyve olyan, mintha ezt a hét évet sűrítve kapnám meg Mallorcáról – ízekkel, illatokkal, színekkel és humorral. Ott ringatóztam Csabával a halászhajón, kóboroltunk a narancsligetben, olvasás közben szinte azt éreztem, hogy én is barátja lettem. És bár még nem tudom, milyen a frissen szedett narancs íze, a könyvnek köszönhetően felkerült a bakancslistámra egy utazás Mallorcára...”
- Nemes Anna, műsorvezető, újságíró, író

„Csaba vendégül látott Mallorcán 4 napig. Ez idő alatt többet tanultam főzés terén, mint előtte összesen. Nagyon tetszik, ahogy hozzááll a főzéshez: szent dolognak tartja, nincs pardon, csak a tökéletes elég jó. Volt alkalmam beleolvasni a könyvbe, és mintha nekem íródott volna, semmi olyasmi nincs benne, ami a magamfajta botcsinálta hobbiszakács számára lehetetlen volna. A sztorik meg zseniálisak, az ember szinte érzi a tengeri levegőt, és el akar utazni Mallorcára azonnal! Utazzon is!”
- Szekeres András, zenész
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Séf, a Tenger és a Kolbász - Mediterrán receptek, tengeri kalandok Mallorcáról

Olvasatlan példány

Állapot: Új
8.999 Ft
5.499,-Ft
Kosárba
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.