Fülszöveg
LE CORDON BLEU'
'«¦Ci
A PEKMESTERSEG
MAGASISKOLÁJA
DELPHINECONSTANTINI ÉS JULIETTE TURRINI FOTÓIVAL
80 kenyér- és péksüteményrecept
Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!
MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA. FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS FORTÉLYAIT!
• Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütennények, édes és sós kelt tészták
• A tészta útja a dagasztástól a sütőig
• Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
• Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások
280 FAZISFOTO LÉPÉSRŐL LEPESRE
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek...
Tovább
Fülszöveg
LE CORDON BLEU'
'«¦Ci
A PEKMESTERSEG
MAGASISKOLÁJA
DELPHINECONSTANTINI ÉS JULIETTE TURRINI FOTÓIVAL
80 kenyér- és péksüteményrecept
Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!
MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA. FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS FORTÉLYAIT!
• Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütennények, édes és sós kelt tészták
• A tészta útja a dagasztástól a sütőig
• Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
• Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások
280 FAZISFOTO LÉPÉSRŐL LEPESRE
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek képzésére szakosodtak. Oktatócsapatában nemzetközi hírű séfek és gasztronómiai szakemberek vesznek részt. Céljuk, hogy terjesszék a legmagasabb szintű ismereteket és szakmai fogásokat, ápo|ják a nemzeti értékeket, hallgatóiknak pedig átadják a konyhaművészet iránti szeretetet és szenvedélyt.
Vissza