1.062.486

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A pékmesterség magasiskolája

80 kenyér- és péksüteményrecept

Szerkesztő
Fordító
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Geopen Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 319 oldal
Sorozatcím: Le Cordon Bleu
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 24 cm
ISBN: 978-963-516-105-8
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


LE CORDON BLEU'

'«¦Ci

A PEKMESTERSEG
MAGASISKOLÁJA
DELPHINECONSTANTINI ÉS JULIETTE TURRINI FOTÓIVAL
80 kenyér- és péksüteményrecept
Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!
MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA. FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS FORTÉLYAIT!
• Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütennények, édes és sós kelt tészták
• A tészta útja a dagasztástól a sütőig
• Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
• Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások
280 FAZISFOTO LÉPÉSRŐL LEPESRE
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek... Tovább

Fülszöveg


LE CORDON BLEU'

'«¦Ci

A PEKMESTERSEG
MAGASISKOLÁJA
DELPHINECONSTANTINI ÉS JULIETTE TURRINI FOTÓIVAL
80 kenyér- és péksüteményrecept
Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!
MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA. FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS FORTÉLYAIT!
• Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütennények, édes és sós kelt tészták
• A tészta útja a dagasztástól a sütőig
• Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
• Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások
280 FAZISFOTO LÉPÉSRŐL LEPESRE
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek képzésére szakosodtak. Oktatócsapatában nemzetközi hírű séfek és gasztronómiai szakemberek vesznek részt. Céljuk, hogy terjesszék a legmagasabb szintű ismereteket és szakmai fogásokat, ápo|ják a nemzeti értékeket, hallgatóiknak pedig átadják a konyhaművészet iránti szeretetet és szenvedélyt. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem