1.067.081

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A nyerskonyha legjobb receptjei

Lúgosítás természetesen/A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Bioenergetic Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 175 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-2910-58-1
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az élő, azaz nyersételek fogyasztása - számos jótékony hatásának köszönhetően - hazánkban is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Az új táplálkozási irányzat úttörőjeként ismert Victoria Boutenko családjával együtt 1994 óta él nyers ételeken. A döbbenetes gyógyulásokról leírt tapasztalatai ezrek életét változtatták meg, s rávezették olvasóit az egészséghez vezető útra.
Ezúttal családja legféltettebb kincseként őrzött receptjeit adja közre. A kötetben bemutatott, ínycsiklandó ételek között találhatunk többek között dzsemeket, pogácsákat, levest, kekszeket, mandulatejet és csokoládétortát is. A szerző a részletes magyarázatok mellett színes fotókkal dokumentálja az ételkészítés egyes lépéseit. Sok esetben még további receptváltozatokkal is szolgál, ugyanakkor arra biztatja olvasóit, hogy az ételeket saját ízlésüknek, illetve életvitelüknek megfelelően alakítsák.
A receptleírások mellett Victoria nemcsak az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket és hozzávalókat ismerteti, hanem... Tovább

Fülszöveg

Az élő, azaz nyersételek fogyasztása - számos jótékony hatásának köszönhetően - hazánkban is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Az új táplálkozási irányzat úttörőjeként ismert Victoria Boutenko családjával együtt 1994 óta él nyers ételeken. A döbbenetes gyógyulásokról leírt tapasztalatai ezrek életét változtatták meg, s rávezették olvasóit az egészséghez vezető útra.
Ezúttal családja legféltettebb kincseként őrzött receptjeit adja közre. A kötetben bemutatott, ínycsiklandó ételek között találhatunk többek között dzsemeket, pogácsákat, levest, kekszeket, mandulatejet és csokoládétortát is. A szerző a részletes magyarázatok mellett színes fotókkal dokumentálja az ételkészítés egyes lépéseit. Sok esetben még további receptváltozatokkal is szolgál, ugyanakkor arra biztatja olvasóit, hogy az ételeket saját ízlésüknek, illetve életvitelüknek megfelelően alakítsák.
A receptleírások mellett Victoria nemcsak az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket és hozzávalókat ismerteti, hanem fontos táplálkozási tanácsokat is ad. Vissza

Tartalom

Előszó 7
Bevezetés 9
Receptek 11
Salátaöntet és egyszerű saláta 13
Csírák és csírasaláta 21
Igor élő kenyere 27
Leves 43
Marinált zöldségek 55
Élő kerti burger 63
Pirozski 77
Zöld turmix 89
Mandulatej 99
Vörösáfonya-pogácsa 107
Nyers mangódzsem 115
Mangódzsemes pite 121
Csokoládétorta 131
Mousse-torta 143
Csokoládétrüffel 153
A nyerskonyha legalapvetőbb eszközei 159
Köszönetnyilvánítás 166
A szerzőről 166

Victoria Boutenko

Victoria Boutenko műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Victoria Boutenko könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem