1.061.917

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A nyár ízei

Vegán szakácskönyv/Gyógyító növényi ételek

Szerkesztő
Fotózta
Debrecen
Kiadó: Oltalom Alapítvány
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 181 oldal
Sorozatcím: Az évszakok ízei
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-88007-7-0
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Az évszakok ízei szakácskönyvsorozat harmadik részében a nyári alapanyagokra épülő receptekkel köszöntjük Önt. A nyár különösen alkalmas arra, hogy a változatos alapanyagokat egészséges főzéstechnikával készítsük el. A piros, a sárga, a narancssárga zöldségek sokféle szervezetvédő, immunerősítő vitamint, valamint az erős napsugárzás okozta bőrkárosodás elleni antioxidánst tartalmaznak. A zöld leveles növényekben különösen magas az ásványianyagtartalom, könnyen emészthetők, és csak igen kevés kalória van bennük. A piros, lédús gyümölcsök több, mint nyolcvan százaléka víz, így amellett, hogy kiválóan oltják a szomjat, segítenek a szervezet hidratáltságának megtartásában, a salaktalanításban, a máj lerakódásainak kitisztításában. A hosszabb nappalok, a nap által felmelegített természetes vizek szinte csábítanak a mozgásra, több kedvünk van a rendszeres sportolásra is.
A nyári zöldségekben, gyümölcsökben és gyógynövényekben minden adott ahhoz, hogy az egészség megőrzéséhez szükséges... Tovább

Fülszöveg


Az évszakok ízei szakácskönyvsorozat harmadik részében a nyári alapanyagokra épülő receptekkel köszöntjük Önt. A nyár különösen alkalmas arra, hogy a változatos alapanyagokat egészséges főzéstechnikával készítsük el. A piros, a sárga, a narancssárga zöldségek sokféle szervezetvédő, immunerősítő vitamint, valamint az erős napsugárzás okozta bőrkárosodás elleni antioxidánst tartalmaznak. A zöld leveles növényekben különösen magas az ásványianyagtartalom, könnyen emészthetők, és csak igen kevés kalória van bennük. A piros, lédús gyümölcsök több, mint nyolcvan százaléka víz, így amellett, hogy kiválóan oltják a szomjat, segítenek a szervezet hidratáltságának megtartásában, a salaktalanításban, a máj lerakódásainak kitisztításában. A hosszabb nappalok, a nap által felmelegített természetes vizek szinte csábítanak a mozgásra, több kedvünk van a rendszeres sportolásra is.
A nyári zöldségekben, gyümölcsökben és gyógynövényekben minden adott ahhoz, hogy az egészség megőrzéséhez szükséges vitaminokkal, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal feltöltsük szervezetünket, és ránk is érvényes legyen Albert Camus mondása: „A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem." Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A nyár ízei
Állapot:
2.980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba