1.060.331

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A mi szakácskönyvünk

Szerző
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Minerva Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 495 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér és színes fotóval illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető3
A sütés-főzés általános tudnivalói9
A húsfélékről11
A húsok osztályozása12
A bárányhús részeinek osztályozása14
A borjuhús részeinek osztályozása13
A marhahús részek osztályozása12
A sertéshús részeinek osztályozása13
Az ürühús részeinek osztályozása14
A vágóállatok belsőrészeinek osztályozása a felhasználásra14
Belsőrészek előkészítése a főzéshez, sütéshez20
A húsok darabolása és aprítása16
Formaadás20
A húsok főzéshez, sütéshez való előkészítése16
A húsok lemosása16
A húsok megtöltése18
A húsok szeletelése17
A húsok tűzdelése (spékelés)18
A vadhúsok felhasználásáról22
A pácolásról23
A vadhúsok célszerű felhasználásának ismertetése23
A szárnyasokról és vadszárnyasokról24
A csirkefélék bontása30
A liba részeire bontása29
A pecsenyének való pulyka bontása30
Sózás, fűszerezés36
A sütnivaló pecsenyeliba bontása27
A szárnyasok formázása35
A szárnyasok kibontása27
A szárnyasok levágása és tisztítása25
A szárnyasok lemosása31
A szárnyasok megtöltése34
A szárnyasok főzéshez-sütéshez való előkészítése32
A szárnyasok tűzdelése34
A szárnyasok és vadszárnyasok célszerű felhasználásáról31
A halakról37
A halak bontása38
A halak előkészítése a sütéshez, főzéshez42
A halak kiszálkázása40
A halak szeletelése és darabolása41
A halak tisztítása37
A halfejek, csontok és bőrök felhasználása43
A kaviár készítése43
A rákokról44
A rákvaj készítése45
A főzelék- és zöldségfélékről46
A főzelék- és zöldségfélék aprítása, vágása54
A főzelék- és zöldségfélék előkészítése főzéshez57
A főzelék- és zöldségfélék felhasználásáról56
A főzelék- és zöldségfélék kezelése és tárolása57
A főzelék- és zöldésgfélék mosása, áztatása, leforrázása53
A főzelék- és zöldségfélék tisztítása49
A gumós növényekről és a répafélékről58
A gumós növények és répafélék aprítása, vágasa65
A gumós növények és répafélék előkészítése a főzéshez, sütéshez71
A gumós növények és répafélék felhasználáshoz való osztályozása69
A gumós növények és répafélék lemosása65
A gumós növények és répafélék tiszítása60
A gombákról72
Hasznos tanácsok a gyümölcsök, a hüvelyesek, a tejtermékek és a fűszerek kezeléséhez75
A sütés-főzés legfontosabb szabályai80
Az aszpik készítése127
A bundázásról113
Derítés, tisztítás116
Az ételek szűrése117
Egyes ételek feljavítása118
Az ételek áttöréséről (passzírozás)117
Az ételek formázásáról (dresszírozás)120
Az ételek lerakásáról, rétegezéséről115
Az ételek megtöltéséről116
Az ételek sűrítéséről108
Fényezés120
A főzésről80
A galuskaszaggatásról119
Az ízesítésről és a fűszerezésről111
A lazításról112
A lekötözésről118
A lezsírozásról120
A nyárson sütésről103
Paprika szín készítése129
A pácolásról123
A pecsenyelé készítése122
A pirításról103
A roston sütésről101
A sütésről86
A tálalás és díszítés tudnivalói130
A töltelékek készítése125
Egyéb hasznos tudnivalók a sütés-főzésről133
A főzelék, zöldség és gyümölcs ételek133
A halakról136
A vadakról138
Tej- és tejtermékekből készült ételek143
Főzzünk borral146
A hidegkonyháról153
A köretekről148
A nyári ételekről151
Ételleírások159
Gyorsan készíthető ételek161
Bélszínszeletek sárköziesen167
Csallóközi vesevelő167
Csirág (spárga) háziasan165
Fokhagymás rostélyos179
Gombás borjuszeletek179
Gombás párizsi puffancs164
Gombás sertésborda182
Gombás tejfölös tojás172
Gyors hideg csokoládékrém178
Hajdúsági számadó juhász burgonya161
Hegyaljai borjúbordák168
Juhtúrós burgonya lángos169
Keleti saláta168
Lecsó párizsiasan180
Lerakott makaróni175
Makaróni (vagy spagetti) magyarosan174
Milánói sertésborda181
Mustáros sült virsli177
Nyári lecsós tojás163
Nyírségi zúzott burgonya166
Óvári tálon sült tojás178
Pirított gomba tojással169
Pirított vese gombával180
Rakott vajbab171
Rántott gombafejek177
Rizses virsli háziasszony módra162
Sajtos kruton144
Sajtos vagy sonkás tojáslepény176
Sonkás kelvirág tejfölösen163
Sonkás rizs174
Sertésérmék jóasszony módra182
Sült tojás konyhakertész módra162
Szalonnás sült burgonya173
Tejfölös gomba tükörtojással171
Tejfölös vargánya tükörtojással172
Tengeri halszeletek bakonyi módra177
Tojáslepény debreceni módra165
Tojásos kelkáposzta170
Tojáslepény gombával172
Tojáslepény parasztosan176
Tojással töltött paradicsom173
Túrópogácsák169
Töltött alma135
Török paradicsom (padlizsán) rántva173
Ürüborda udvarhelyi módra166
Vitaprikos gombasaláta165
Vitaprikos virslis tojás175
Zöldborsós tojás170
Levesek és betétek183
Levesek185
Áttört püréleves száraz hüvelyesekből197
Bableves197
Borleves203
Burgonyaleves188
Burgonyapüréleves188
Csontleves186
Erőleves185
Frankfurti leves196
Fácánleves187
Fejtett bableves190
Gombaleves198
Gombakrémleves198
Gyümölcslevesek203
Gulyásleves200
Hamis gulyásleves192
Halleves201
Húsleves185
Karalábéleves193
Káposztaleves199
Karfiolleves194
Köménymagleves189
Lebbencsleves191
Lencseleves191
Libaleves187
Májpüréleves191
Nyáklevesek203
Palócleves199
Paradicsomleves195
Paradicsomleves196
Rákleves202
Rántott köménymagleves189
Reszelttészta leves188
Savanyútojásleves200
Sárgaborsó püré leves191
Sóskaleves195
Spárgaleves195
Szárnyas ragu leves194
Újházy tyúkleves186
Tarhonyaleves188
Tárkonyos bableves198
Tejleves201
Tüdővagdalékleves201
Zellerkrémleves199
Zödborsóleves193
Zöldbableves197
Zöldségleves189
Zöldségkrémleves189
Zöldségleves oroszosan190
Levesbetétek204
Árpagyöngy204
Bécsi zsemlegombóc206
Csurgatott tészta204
Csipetke205
Daragaluska208
Finom metélt vagy kocka204
Húsgaluska vagy gombóc209
Kelgombóc207
Kockatészta204
Májgombóc207
Májgombóc darával208
Palacsintametélt209
Pászka (macesz) gombóc210
Piskótamogyoró209
Rántott borsó205
Reszelt tészta204
Rizs205
Sajtos tallérok210
Sajtos galuska210
Tápióka205
Tojáskocsonya205
Tojáslepény209
Vajgaluska206
Velőgombóc207
Zsemlemorzsa-gombóc206
Köretek211
Burgonyakrokett211
Burgonyapüré213
Buris214
Galuska215
Gombás rizs213
Párolt káposzta215
Párolt rizs213
Petrezselymes vajas burgonya212
Pirított hagymás burgonya211
Rizskrokett214
Szalmaburgonya212
Tarhonya214
Vajas és lengyeles főzelékek215
Zsemlegombóc216
Zsírban pirított burgonya211
Zsírban sült burgonyakarikák (Roscheibni)211
Zsírban sült, vastag metéltre vágott burgonya212
Saláták216
Babsaláta219
Burgonyasaláta217
Céklasaláta218
Francia saláta220
Fejes saláta216
Gombasaláta220
Gyümölcs saláta135
Kaliforniai saláta221
Káposzta saláta217
Madársaláta217
Majonézes burgonyasaláta218
Majonézes zellersaláta219
Majonézes zölbabsaláta221
Paprikasaláta217
Paradicsomsaláta219
Spárgasaláta220
Tejfölös uborkasaláta219
Uborkasaláta218
Főzelékek222
Burgonyafőzelék224
Karotta vagy sárgarépa vajjal228
Kelbimbó vajjal227
Kelkáposzta-főzelék224
Kelvirágfőzelék225
Paradicsomos burgonyafőzelék224
Paradicsomos káposzta225
Parajfőzelék222
Salátafőzelék burgonyával226
Savanyúkáposzta-főzelék225
Sóskafőzelék223
Szárazbab főzelék223
Tejfölös zöldbab főzelék226
Tökfőzelék222
Zöldboró főzelék226
Zöldborsó vajjal227
Mártások228
Meleg mártások228
Alma mártás234
Barna gombamártás230
Barna mártás228
Bechamel235
Bordói mártás230
Ecetes torma231
Fehér (veloutée) mártás229
Gombamártás230
Hagymamártás231
Hollandi (vaj) mártás229
Hollandi mártás tejszínhabbal232
Kapormártás232
Madeira-mártás232
Meggy mártás232
Meleg metélőhagyma-mártás231
Mornay-mártás229
Narancsmártás232
Paradicsom mártás I 232
Paradicsom mártás II233
Sóskamártás233
Tejfölös tormamártás234
Uborkamártás233
Hideg mártások235
Cumberland-mártás236
Hideg metélőhagyma-mártás237
Majonéz235
Remoulade-mártás236
Tartármártás235
Vinaigrette-mártás237
Zöld-mártás237
Előételek238
Meleg előételek238
Burgonyafánk244
Chester fánk248
Csirág vajas morzsával249
Csőben sült kelvirág239
Főzelékpuding242
Gombás palacsinta kirántva246
Juhtúrós palacsinta246
Kelbimbó szalonnában240
Kelkáposzta-puding (duzma)241
Kelvirág tejfölös mártásban238
Kolbászrétes247
Palacsintametélt csőben sütve245
Palacsinta paprikáscsirkével246
Parajos burgonyakrokett244
Parajpuding241
Rakott kelvirág239
Ravioli249
Sajtos fánk247
Sajtos paradicsompuding243
Sajtos tekercs melegen143
Töltött burgonya sütve244
Töltött gomba239
Töltött kelkáposzta240
Töltött kelvirág238
Töltött paradicsom melegen242
Túrókrokettek144
Walesi kenyér248
Hideg ételek250
Aszpikkészítés250
Halmajonéz252
Heringsaláta252
Hús-saláta251
Kaviáros kenyér251
Padlizsán-vagdalék253
Paradicsom halsalátával253
Párizsi hagymával (parizer)254
Sonkával rakott kenyér251
Töltött uborka252
Pástétomok254
Hideg őzpástétom139
Kacsa- vagy libahúsból készült pástétom256
Kocsonyázott libamájhab (mousse)254
Májpástétom256
Meleg vadhúspástétom257
Risolle strassburgiasan258
Strassbourgi libamájpástétom255
Vajaspástétom (boushé)257
Tojás ételek258
Amerikai tojás262
Buggyantott tojás tejszínes gombával259
A hideg töltött tojásokról261
Kaszinó tojás262
Paraj-omlett260
Sajtos töltött tojás melegen145
Töltött tojás258
Töltött tojás (egyszerű)259
Zöldséges omlett260
Húspótlók, feltétek263
Bundás zsemle263
Főzelékszelet264
Gomba-ropogós264
Párizsi kosárka263
Sajtos burgonyalepény145
Tökszelet kirántva263
Halételek265
Balatoni fogas kardinális módon273
Fogas- vagy süllőszelet roston267
Fogas bakonyi módon269
Gombás fogasszelet csőben sütve137
Hideg fogas274
Hideg kecsege270
Pisztráng kékre forrázva269
Ponty- vagy harcsapaprikás271
Ponty-kocsonya272
Rácponyt272
A rák275
Rák főzve275
Rántott süllőfilé, harcsaszelet vagy kecsege273
Süllőfilé rántva268
Süllőszelet sörtésztában sütve136
Szalonnával tüzdelt ponty tejölösen271
Szegedi halászlé272
Tejfölös vagy tejszínes gombás ponty270
Tengeri halszelet tejszínes gombamártással269
Töltött csuka268
Húsételek275
Szárnyasok275
Becsinált csirke276
Csikesült277
Gesztenyével töltött pulyka olaszosan286
Gombás csirke277
Jérce croquette (ropogós)284
Kacsa amerikai módra286
Karácsonyi pulykasült287
Libacomb sólettal281
Libamáj rizottó284
Libapörkölt284
Paprikás csirke277
Párolt libamell281
Párolt libamáj279
Pirított libamáj278
Rántott csirke275
Rizses csirke275
Rizses libaaprólék279
Töltött csirke vagy jérce276
Töltött kacsa285
Töltött libanyak282
Tüzdelt gyöngytyúk-pecsenye283
Vagdalt libamell282
Zöldborsós csirke278
Borjúhúsok288
Bécsi szelet vagy borda288
Borjúbecsinált292
Borjúbordák libamájja töltve294
Borjúcotelette (natur)288
Borjúfej kirántva297
Borjúkotlett Colbert módra294
Borjúláb rántva297
Borjúszeletek (natur)288
Borjupaprikás293
Borjúpörkölt291
Császárszelet290
Gombás borjúcsülök296
Gombás borjúszelet290
Paprikás polpetti292
Paradicsomos borjúszelet288
Párizsi szelet289
Töltött borjúkotlett293
Töltött borjúszegy289
Töltött húsrudak kirántva296
Tüzdelt borjúfrikandó296
Vagdalthús libamájjal töltve295
Vagdalt vajas borjúérmék291
Vajas borjúszeletek289
Zöldborsós borjúszeletek291
Marhahúsok298
Beefsteak305
Bélszínfilé körítve303
Bélszínszeletek libamájpürével308
Bélszínszelet Stefánia-módra307
Bélszín vadasan307
Bográcsgulyás309
Erdélyi zsiványpecsenye312
Főtt marhahús303
Füstölt marhanyelv304
Gombás rostélyos299
Hagymás rostélyos298
Hízott ökörhús erdélyiesen312
Madeirás marhafelsál301
Marhahátszín egyben sütvee, angolosan309
Marhahátszín vagy felsál szegediesen310
Marhapörkölt309
Marhatokány311
Ököruszály krémmártással304
Rablóhús (rablópecsenye)313
Rostélyos góbé módra301
Savanyú vetrece304
Serpenyős rostélyos298
Tarhonyás marhatokány311
Torockói rostélyos300
Töltött felsál egyben sütve302
Töltött rostélyos299
Tüzdelt vesepecsenye306
Vagdalthús310
Wellington bélszín306
Zöldséges rostélyos298
Sertéshúsok313
Alföldi tüskéshús327
Bőrös sertéskaraj319
Csikós-tokány326
Erdélyi fatányéros322
Lecsós sertésborda324
Malac-galantin316
Malacpörkölt318
Majorannás sertéstokány318
Paprikás sertésbordaszelet325
Párizsi borda324
Párolt sonka burgundi módra327
Rakott káposzta321
Rizses sertéshús314
Ropogós malaccomb317
Sertésborda rántva324
Serpenyős sertésborda324
Sertéskocsonya328
Sertésoldalas bajorosan325
Sertéspaprikás314
Sertéspörkölt313
Sertéssült (karaj, vagy comb egyben sütve)315
Szerb rizseshús314
Székely sertésborda319
Szűz-sült krémmárással318
Tejfölös malacaprólék317
Temesvári sertésborda319
Tordai lacipecsenye323
Tormás malac- vagy sertéshús317
Töltött karalábé320
Töltött káposzta322
Töltött paprika320
Vagdalt hús315
Bárány-, birka-, ürühúsok328
Angolos ürügerinc331
Báránybordák Mornay-mártással330
Bárányborda olaszosan329
Báránycomb pékné módra333
Báránypörkölt erdélyiesen330
Birkagulyás331
Borsos ürü- vagy báránytokány331
Húsvéti báránycomb329
Irish stew (irlandi ürügulyás)332
Rántott bárány328
Töltött bárány329
Tárkonyos bárány331
Ürükotlett angolosan332
Vadhúsok333
Fogoly- vagy fácánbecsinált338
Fogoly lencsepürével337
Nyúlgerinc angolosan334
Nyúlgerinc vadasan333
Nyúl paprikásan335
Őzcomb vörösbor mártásban141
Őzgerinc vörösbor mártásban141
Őzgerinc angolosan, finom fűvel335
Őzgerinc angolosan Lucullus módra336
Sült fogoly337
Szalonnával tüzdelt fácán338
Szalonka sütve338
Szarvascomb brassói módon336
Töltött fácán339
Tüzdelt nyúlfilé140
Vadnyúl erész módra334
Vaddisznó főzve337
Vadkacsa tejfölösen340
Vadkacsa sütve350
Vadkacsa töltve341
Belsőségek342
Becsinált pacal347
Borjúmáj-szeletek roston342
Borjúmirigy gazdagon346
Borjúmirigy rántva346
Borjúnyelv rántva345
Gombás borjúnyelv345
Marhanyelv pácolása344
Mirigyrózsa magyarosan346
Májpuding343
Paradicsomos borjúnyelv345
Pirított bojúmáj342
Pörkölt pacal348
Rántott velő344
Szalontüdő347
Tüzdelt májszeletek342
Velő párizsiasan344
Velő tojással343
Vese-velővel344
Disznótor348
Disznótoros leves349
Disznósajt350
Kassai sonka, disznótarja, karaj, nyelv valódi pácolási módja351
Kolbász350
Májas hurka349
Véres hurka350
Tészták353
Gyúrt tészták355
Barackos gombóc365
Burgonya metélt363
Cigány metélt360
Darás metélt359
Diós derelye358
Diós metélt356
Gratinírozott sajtos makaróni364
A gyúrt tészta készítése355
Kakaós metélt357
Káposztás kocka359
Lekváros derelye358
Liptóitúrós galuska360
Mákos metélt357
Nádasdy-gombóc366
Pozsonyi kocka362
Rakott metélt362
Sajtos metélt357
Sonkás metélt362
Stiriai metélt363
Szalvéta gombóc365
Szilvás gombóc364
Szőlős metélt361
Tejfölös kocka361
Tojásos galuska359
Túrós gombóc366
Túrós metélt357
Kelt tészták367
Aranygaluska367
Cseh fánk370
Dorong fánk369
Farsangi fánk369
Gőzmetélt368
Hajdúsági kacskaringó370
Izes bukta367
Párna csücske370
Túrós bukta367
Morzsák371
Bundás alma (Boros módra)372
Bundás alma (Székely módra)372
Császármorzsa371
Császárrétes374
Daramorzsa371
Kiflimorzsa372
Máglyarakás373
Máglyarakás (diplomata módra)373
Zsírban sült omlós tészták374
Császárfánk376
Forgácsfánk374
Labdarózsa375
Rózsafánk375
Vánkos csücsök376
Felfújtak, pudingok377
Alma felfújt380
Barack felfújt380
Besztercei felfújt379
Citrom felfújt377
Cseresznye felfújt380
Csokoládé felfújt378
Csokoládé puding382
Csokoládés rizskrokett387
Darafelfújt377
Diópuding377
Finommetélt puding bajoo módra385
Habfelfújt382
Hideg diplomata puding386
Ízes omlette382
Kabinet puding385
Karamell felfújt380
Kávé puding384
Mandula puding384
Meggy felfújt380
Mogyoró puding385
Narancs felfújt378
Nápolyi gesztenyés puding383
Őszibarack puding386
Puncs puding387
Rebarbara felfújt380
Rizsfelfújt377
Rumburgi szuflé381
Szágó felfújt381
Palacsinták388
Almás palacsinta389
Bajos palacsinta391
Creppe-Susette389
Csúsztatott palacsinta390
Diós palacsinta390
Ízes palacsinta388
Káposztás palacsinta390
Krémes palacsinta388
Ordás palacsinta391
Szuflé palacsinta391
Túrós palacsinta388
Rétestészták391
Almás rétes392
Burgonykrémes rétes394
Cseresznyés rétes394
Cseresznyés rétes393
Darás rétes395
Diós rétes395
Diós szegedi béles (baklava)396
Káposztás rétes395
Mandulás rétes393
Mákos rétes394
Meggyes rétes392
Rizskásás rétes395
Tök-krémes rétes395
Tökös-mákos rétes391
Túrós rétes394
Vargabéles396
Leveles vajas tészták397
Alma köntösben399
Almás tiroli rétes398
Búr kifli398
Krémes béles397
Túrós tiroli rétes398
Túróspástétom399
Tésztakülönlegességek399
Almakrémpite400
Gesztenyehab kifli399
Hűtött omlós tészta400
Mennyei felfújt400
Félvajas benyújtott tészták401
Alapmassza401
Almáslepény405
Barack lepény405
Barack lepény406
Bécsi táska401
Cseresznés lepény405
Darázsfészek402
Diós szarvacskák402
Kéményseprő kifli403
Meggyes lepény406
Olasz táska402
Pozsonyi tekercs (bejgli)403
Speciális lepénytészta404
Szerelmes levél402
Szilvás lepény405
Túróslepény más módon405
Égetett tészták406
Francia meggyes lepény408
Képviselőfánk406
Ördögpirula407
Szerencsefánk407
Tolófánk407
Turkesztáni kiflicskék408
Linzer tészták409
Apák kedvence418
Berlini szelet412
Burkolt fantáziacsók414
Cukrász alaplinzer410
Diós linzer410
Diópuszedli414
Erdélyi kürtőskalács413
Formázható linzer sütemények411
Fondan készítése420
Gyúrt, fűszeres linzer409
Gyümölcskenyér420
Halászbárkák417
Holdbébi417
Kislányos nő szeszély413
Lúdláb szelet411
Mandulás kiflicskék415
Margaretta szelet415
Mézes puszedli415
Mignon Savarin416
Nizzai kalács (Savarin)416
Női szeszély412
Oreánsi szelet419
Őszibarack szelet418
Resztelt stangli416
Római szelet412
Stadion szelet419
Svájci linzer409
Szegedi kürtőskalács411
Tea linzer411
Tengerész linzer410
Vaníliakifli421
Zsófia szelet420
Felvert tortamasszák421
Csokoládé torta424
Diótorta425
Dobos torta422
Gesztenye krémtorta423
Homok torta425
Puncs torta421
Rigó Jancsi424
Stefánia torta423
Sacher torta424
Kuglóf tészták426
Bajor kuglóf427
Egyszerű kuglóf426
Fahéjas kuglóf426
Különlegességek427
Budavár szelet433
Burgonyás pogácsa, egyszerű437
Guba tészta mákkal431
Gyümölcs kocka431
Hajtogatott töpörtyűs pogácsa435
Hangulat különlegesség432
Hájas ízes tészták430
Házilag készült kert fatörzs434
Hideg narancsos rizskrém nápolyi módra435
Juhtúrós pogácsa436
Kakaós habszelet429
Kossuth kifli430
Likőrös Savarin427
Lonmici csúcs428
Meggyel rakott piskóta434
Omlós töpörtyűs pogácsa436
Omlós zsíros pogácsa436
Opera szelet428
Salzburgi galuska432
Salzburgi lepény430
Tártra szelet429
Tükör-epres szelet432
Hideg krémek437
Csokoládés krém437
Gesztenyepüré készítése438
Hideg gyümölcs rizs438
Hasznos tudnivalók az étrendek összeállításáról439
Mikor minek van a szezonja442
Egyszerű étrend-minták445
Alkalmi társas étkezések étrendmintája451
Étrend-minták különleges alkalmakra452
A főzelék-, zöldség- és gyümölcsfélék eltevése455
A befőzés általános tudnivalói457
Főzelék- é zöldségfélék, salátafélék eltevése461
Csalamádé463
Ecetes paprika464
Ecetes uborka462
Káposztasavanyítás467
Kovászos uborka461
Lecsó eltevése466
Paprikasaláta463
Paradicsom eltevése466
Sózott kapor465
Tök ecetben464
Tök sóban464
Töltenivaló paprika463
Vizes uborka462
Uborkasaláta461
Zöldbab ecetben465
Zöldbab eltevése465
Zöldbaba sóban466
Befőttek, ízek, dzsemek eltevése467
Birsalma befőtt470
Birsalmasajt471
Cseresznye befőtt467
Cseresznye dzsem473
Csipkebogyó íz475
Dinnye cukorban471
Eper befőtt468
Eper dzsem473
Kajszibarack befőtt469
Kajszibarack dzsem474
Körte befőtt469
Meggy befőtt468
Meggyíz472
Málna dzsem474
Málnaszörp készítése474
Őszibarack befőtt470
Rétes meggy vagy cseresznye471
Ringló befőtt469
Ribizke befőtt469
Ribizke dzsem474
Ribizkeíz473
Rumos cseresznye, meggy vagy szilva470
Sárgabarackíz472
Szilvaíz472
Szirupban eltett eper468
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem