kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Élelmiszeripari Ipargazdasági és Üzemszervezési Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Könyvkötői papírkötés |
Oldalszám: | 110 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 21 cm |
ISBN: | |
A vágási és húsfeldolgozási tevékenység lehetősége és gazdaságossága a mezőgazdasági üzemekben | 1 |
A jelenlegi húsforgalmazási rend szükségessége és átmeneti jellege | 2 |
A mezőgazdasági nagyüzemekben végzett hús-, húskészítmény feldolgozási tevékenység jelenlegi helyzete | 10 |
A mezőgazdasági nagyüzemekben történő vágási és húsfeldolgozási tevékenység üzemi gazdaságosságának vizsgálata (modell-számítások) | 14 |
Összefoglalás és következtetések | 27 |
A baromfi feldolgozásának lehetőségei a mezőgazdasági üzemekben | 32 |
A baromfipari tevékenység jelenlegi helyzete és a fogyasztásban betöltött szerepe | 33 |
Baromfifeldolgozó tevékenység a mezőgazdasági üzemekben | 40 |
Összefoglaló megállapítások, javaslatok | 56 |
A tej feldolgozásának lehetősége a mezőgazdasági üzemekben | 59 |
A tej és tejtermék forgalmazásának jellemző sajátossága | 60 |
A nyerstej mezőgazdasági üzemben történő feldolgozásának lehetősége és feltétele | 63 |
A mezőgazdasági üzemben történő feldolgozásának lehetősége és feltétele | 63 |
A mezőgazdasági üzemben történő feldolgozás és hatása az üzem jövedelmezőségére | 67 |
A mezőgazdasági üzemben történő nyersanyagfeldolgozás üzemi optimuma és a termelés kölcsönhatásai | 82 |
A mezőgazdasági üzemben történő tejfeldolgozás hatása a fogyasztói ellátársa és az állami ipar termelésére | 94 |
A mezőgazdasági üzemben történő tejfeldolgozás hatása az állami akkumulációra | 100 |
Javaslat és összefoglalás | 104 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.