kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Minerva-Janus |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 285 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-02-7778-6 |
A magyar konyha története | 5 |
A magyar konyha különleges főzéstechnikája | 12 |
Levesek és levesbetétek | 16 |
Egyszerű levesek | 16 |
Különleges levesek | 22 |
Levesek mint önálló ételek | 26 |
Levesbetétek | 30 |
Főzelékek és köretek | 34 |
Főzelékek | 34 |
Köretek | 41 |
Hideg és meleg előételek | 48 |
Hideg előételek | 48 |
Meleg előételek | 57 |
Hideg és meleg halételek | 71 |
Hideg halak | 71 |
Meleg halak | 75 |
Rákok-békák | 83 |
Húsok | 86 |
Marhahúsok | 89 |
Mártások | 109 |
Borjúhúsok | 115 |
Sertéshúsok | 131 |
Bárány- és ürühúsok | 156 |
Vad és vadszárnyas | 166 |
Házi szárnyasok | 177 |
Saláták | 201 |
Tészták | 206 |
Torták, krémmel töltött és vegyes tészták | 206 |
Teasütemények, piskóták, mézes tészták | 226 |
Pogácsák | 230 |
Kevert és égetett tészták | 232 |
Rétesek | 235 |
Kelt tészták | 238 |
Vajas tészták | 242 |
Főtt tészták | 246 |
Befőzés | 255 |
Befőttek készítése és gyümölcsök tartósítása | 256 |
Zöldségfélék tartósítása | 264 |
Sajtok | 270 |
Betűrendes tárgymutató | 275 |