1.066.445

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

A magyar bor a szakácsművészetben


Kiadó: HERMIT KÖNYVKIADÓ BT.
Kiadás éve:
Oldalszám: 111 oldal
Nyelv:
Méret: 128 mm x 200 mm
ISBN: 9786155496011

Tartalom

Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A magyar bor a szakácsművészetben

Olvasatlan példány

Állapot: Új
2.300 Ft
2.185,-Ft
Kosárba
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.