A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A legujabb házi czukrászat kézikönyve (rossz állapotú)

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 207 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: A címlap hiánya miatt a könyvészeti adatok nem beazonosíthatóak. Fekete-fehér rajzokkal illusztrált.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Masszának nevezzük azt a tésztát, amelyből tortát, mignont stb. készitünk.
Vannak hideg és meleg masszák. A hideg masszákat hidegen verjük fel, a melegeket pedig a tűznél. Innen van a... Tovább

Előszó

Részlet:
Masszának nevezzük azt a tésztát, amelyből tortát, mignont stb. készitünk.
Vannak hideg és meleg masszák. A hideg masszákat hidegen verjük fel, a melegeket pedig a tűznél. Innen van a hideg és meleg elnevezés.
Minden masszát mérsékelt tűznél sütünk s a formát, amelyben sütjük, papirral béleljük, de csak az alját, az oldalára nem teszünk semmit. Vissza

Hegyesi József

Hegyesi József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hegyesi József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem