kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
A házi cukrászat | 1 |
A cukrászat előismeretei (elmélete). | 1 |
Általános tudnivalók | 1 |
A habverés módja | 2 |
A tűz és tűzhely | 3 |
A sütés | 3 |
A cukrászat gyakorlata | |
A cukor olvasztása - A cukor tisztítása | 4 |
A habcukor tisztítása - A cukorfőzésről | 4 |
Cukor- vagy szirupmérő - Színes (égetett) cukor - Porcukor - Színes porcukor - Illatos cukor | 6 |
Színek és festékek | 7 |
Torták és sütemények bevonására szolgáló mázak | 9 |
Anyag szerint csoportosított mázak; szín és íz szerint csoportosított mázak és azok készítési módja | 9 |
A mázakkal való bevonás módja | 12 |
Torták | 13 |
Lepények | 100 |
Kuglófok | 136 |
Csemege- és cukorsütemények | 140 |
Díszsütemények | 201 |
Mézes kalácsok | 206 |
Ostyákról | 211 |
Puddingok | 216 |
Habok | 222 |
Krémek. Kemény és híg krémek | 229 |
Fagylaltok | 237 |
Általános tudnivalók | 237 |
Cukorkák (Bonbons) | 247 |
A bonbonokról általában | 247 |
Tragantról (Tragacantus) | 262 |
Tészták könyve | 265 |
Tésztákról általában | 265 |
Fánkok | 272 |
Felfújtak (Kóchok) | 278 |
Rétesek, bélesek | 289 |
Főtt tészta | 296 |
A gyúrott tésztáról általában | 296 |
Vajas tészták | 301 |
Zsírban sült tészták | 305 |
Élesztős tészták (Kelt tészták) | 309 |
Kétszersültek (Piskóta, bisquit) | 318 |
Teasütemények | 326 |
Palacsinták | 348 |
Pogácsok | 350 |
Levesbe való tészták | 351 |
Gombócok | 354 |
Az élesztőkről | 357 |
Kenyér- és kalácstészták | 358 |
Befőzések könyve | 361 |
A gyümölcsök befőzéséről általában | 361 |
Gyümölcsök befőzve és cukorban | 364 |
Lekvárfőzés (Marmelade) | 396 |
Gyümölcs levek | 402 |
Gyümölcs sajtok | 406 |
Gyömölcs kocsonyák | 408 |
Italok | 415-424 |
A cukrászatban előforduló idegen szavak és kifejezések névsora | |
Rendszeres tartalommutató |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.