kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Rozsnyai Károly |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Félvászon |
Oldalszám: | 509 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 16 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Kiadói, színes, illusztrált félvászon kötésben. 2000 recepttel, 200 fekete-fehér képpel. Neuwald Illés utódai könyvnyomda nyomása, Budapest. |
Általános tudnivalók | |
A főzés és a hozzávalók | 1 |
Készítési és kezelési módok | 7 |
A főzési anyagok ismertetése | 12 |
Asztal és étlap | 15 |
A felszeldelésről | 16 |
A leves | |
Hús- és zöldséglevesek | 29 |
Bőjti levesek | 64 |
Levesbe valók | 77 |
Mártások | 85 |
Előétkek | 102 |
Húsok | |
Marhahús | 183 |
Szárnyasok | 263 |
Vadak | |
Szárnyas vadak | 316 |
Szőrmés vadak | 342 |
Halak | 355 |
Főzelékek | 385 |
Saláták | 408 |
Tészták | 428 |
A gyümölcsökről | |
A befőzésről általában | 455 |
Étlapok az év minden napjára | 502 |
Régi és új mértékek összehasonlító táblája | 507 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.