1.067.335

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A legjobb menük 30 perc alatt

Szerző
Fotózta

Kiadó: Top-Hill Bt.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 104 oldal
Sorozatcím: Mesterszakácskönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-87284-1-8
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

30 perc alatt komplett menüt elkészíteni?
Olyan nincs! - gondolhatják sokan.
Pedig egyáltalán nem lehetetlen!
Egy fontos titka van: a precíz szervezés. Na jó, egy kis
Rutin sem árt, mert nem mindegy, hogy valaki
Csak azzal eltölt fél órát, hogy kikészíti
A hozzávalókat. De szerencsére a szükséges gyakorlat
Legfeljebb néhány főzéssel megszerezhető,
Amihez remek "mankó" e könyv, mert a benne
Található ételsorok percről-percre haladva mutatják be a
Teendőket, pont úgy, mintha éppen egy mesterszakács főzné!

Tartalom

Gombás karfiolleves6
Fűszeres húsrudacskák nyárson hagymás babsalátával6
Petrezselymes zöldborsóleves8
Sztroganov-pecsenye párolt rizzsel8
Gyümölcskoktél (turmix)8
Hamis gulyásleves10
Parajfőzelék tükörtojással10
Friss déligyümölcs10
Magyaros zöldbablees buggyantott tojással12
Fokhagymás-tejfölös szűzérmek spagettivel12
Mogyorós fejes saláta14
Főtt, füstölt hús tormamártással14
Tojáslikőrkrém14
Morzsás, tejfölös karfiol16
Ripsz-ropsz fánk16
Paradicsomleves18
Spagetti Böbe módra18
Tárkonyos húsvéti leves20
Mazsolás-narancsos kalácsfelfújt20
Pikáns haltejleves22
Sertésborda spárgával és sajttal sütve zöldséges rizzsel22
Gyümölcs22
Lebbencsleves24
Diós rántott karalábé karcsúsító salátával24
Tejszínhabos eper24
Petrezselymes karalábéleves26
Pirított csirkemáj sós burgonyával26
Eper vaníliapudinggal26
Paradicsomos káposzta csirkeropogóssal28
Citromos omlett28
Májusi zöldségleves tortellinivel30
Szalonnás pulykafalatok ínyenc rizottóval30
Vaníliafagylalt forró eperszósszal30
Hideg eperkrémleves32
Sonkás-sajtos sertésborda párolt újhagymával32
Saint Germaine krémleves (zöldborsóleves) pirított zsemlekockával34
Brassói pulykamáj sült újburgonyával, savanyúsággal34
Zöldsaláta joghurtos öntettel36
Fóliás rácos harcsa krokettel36
Málnás, tejszínkrémes kehely36
Mediterrán salátaegytál forró öntettel38
Fehércsokoládé-krém kora nyári gyümölcsökkel38
Tarhonyaleves40
Rántott cukkini fokhagymás tejföllel40
Meggyes csokoládéhab40
Lecsós tök42
Málnás boszorkányhab42
Cukkinis csirkecsíkok párolt rizzsel44
Borzas sárgabarack44
Görögös húspogácsák zöldsalátával46
Tejes pita sárgabaracköntettel46
Harcsafilé görög salátával48
Nektarinfánk48
Hideg sárgadinnyeleves dinnyejéggel50
Fóliás-olaszos halfilé gombás rizzsel50
Sajtfalatok50
Magyaros csirkeragu petrezselymes burgonyával52
Joghurtos gyümölcskrém szőlővel52
Mustáros morzsában sült sertésmáj paradicsomsalátával és sült krumplival54
Pityókás dinnyegömbök54
Sárgadinnye füstölt sonkával56
Bazsalikomos hússal töltött paradicsom56
Hamis vadas csirkemell58
Pityókás szőlőkehely58
Borda olívás kéregben sütve, zöldséges szarvacskával60
Avokádó kivis szőlősalátával60
Brokkolikrémleves62
Pásztortarhonya62
Befőtt62
Küküllői kolbászleves64
Karamellás alma64
Zöldborsós pulykaragu párolt rizzsel66
Béles forró mézes gyümölcsökkel66
Füstöltsajt-krémleves68
Húsos szalonnában sült pecsenyeliba- vagy pulykamáj burgonyapürével, savanyúsággal68
Hamis húsleves kiskockatésztával70
Pirított csirkecsíkok sajtos brokkolival70
Ananász mézes mogyoróval70
Bakonyi pulykaragu galuskával72
Sajtos kivisaláta72
Mustáros mézes csirke zöldsalátával74
Almás "tószt" vaníliapudinggal74
Francia gombaleves76
Rántott sajt tartármártással vagy rántott camembert forró áfonyaöntettel, párolt rizzsel76
Magyaros gombaleves78
Aszalt szilvás csülökragu párolt rizzsel78
Mogyoróhab78
Magyaros zöldségleves80
Spagetti carbonara, avagy szénégető módra80
Kivis gyümölcsrizs80
Thai rizses csirke82
Vaníliás zsemle82
Savanyú tojásleves84
Tortellini tejszínes gombamártással84
Gesztenyepüré84
Almapüréleves pirított vajas kaláccsal86
Tarhonyás csirke savanyúsággal86
Babapiskótás csokoládéhab86
Gombakrémleves88
Magyaróvári sertésborda rizibizivel88
Friss gyümölcs vagy befőtt88
Kelbimbókrémleves90
Polpetti sült burgonyával90
Csokoládés-vaníliás rizs90
Gyümölcsös, fürjtojásos pulykasaláta92
Tejfölös-sajtos halfilé zöldségágyon92
Diós nudli92
Aszalt szilvás borleves94
Tejfölös, kukoricás tengeri hal94
Mákos guba94
Majonézes, olajbogyókrémes sült lazac96
Pulykahúsos betyárleves96
Készen vett bejgli96
Harcsagulyás98
Ananászos pulykamell currys rizzsel98
Előre elkészített sütemény98
Korhelysaláta100
Flekken burgonyapürével100
Sült tök100
Sertésborda Holstein módra102
Fagylalt forró mézes gyümölcsökkel102
Tejszínes fokhagymás csirke106
Tejszínes paprikás csirke107
Hortobágyi túrós csusza109
Morgós csúcs110
Alma pongyolában110

Hargitai György

Hargitai György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hargitai György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem