Színes fotókkal. Borítója lábnak kihajtható, így a kötet felállíthatóvá válik.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Előszó
A desszert szó mint az étkezés befejezését jelentő fogásra vonatkoztatott konyhaművészeti kifejezés a XVI. században jelent meg az európai nyelvekben. A francia „desserrer" szóból ered, amelynek a...
Tovább
Előszó
A desszert szó mint az étkezés befejezését jelentő fogásra vonatkoztatott konyhaművészeti kifejezés a XVI. században jelent meg az európai nyelvekben. A francia „desserrer" szóból ered, amelynek a jelentése 'oldani a feszültséget, megszabadítani'.
És valóban, amikor felszolgálják a desszertet, „hevesebben dobog a szív, felélénkül az elme... A valódi ínyencek mindig desszerttel fejezték be a vacsorát, amikor még nem csillapították tökéletesen az étvágyukat... Az ügyes mester nem sajnálja az eszközöket, hogy ismét felébressze ezt az érzést: éppen itt várja a dicsőség... A vacsorát lezáró desszert ugyanaz, mint a görögtűz a tűzijáték végén, vagyis a legtündöklőbb része. Fel kell kavarnia a lelket és főleg a tekintetet; meglepetést és elragadtatást kell kiváltania..." - írta a desszertekről a XIX. század elején Grimaux de la Renier.
A desszertek, amelyeket e könyvecskében az olvasó figyelmébe ajánlunk, egytől egyig különlegesek, de a háziasszonyok is elkészíthetik őket. A szerzőik gyakorlott mesterek, a II. és III. Oroszországi Szakácsművészeti és Felszolgálási Bajnokság résztvevői. Erre a nagyszabású fórumra Oroszország minden csücskéből érkeznek a legjobb szakácsok és cukrászok. A főváros központjában - a Gosztyinij dvorban - folynak az egyéni és csapatversenyek, mesteriskolák, gasztronómiai kongresszusok...
A legjobb cukrászok desszertjei című könyv természetesen nemcsak a hivatásosoknak szól. Gyakorlati kézikönyvként mindenki számára érdekes lehet, aki szeret sütni-főzni, hiszen ezután valódi remekművekkel kínálhatja meg a vendégeit. Könyvünk talán ösztönzést is ad új, ezúttal már saját desszertötletekhez. Ahol nem jelöltük külön, a hozzávalók két adagra vonatkoznak.
Vissza
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
×
1
2
3
Regisztráció
×
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Mehet
×
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.