Kiadó: | Élelmiszeripari Ipargazdasági és Üzemszervezési Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 140 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 20 cm |
ISBN: | |
I. kötet | |
A lakosság húsfogyasztásának jelenlegi alakulása | 1 |
A népesség jelenlegi és várható alakulása | 18 |
A IV. ötéves terv végére számított húsfogyasztás | 22 |
A húsfogyasztás jelenlegi szerkezete megváltoztatásának lehetőségei | 26 |
A húsfogyasztás és szerkezetének alakulása a felhasználás forrásainak szempontjából, különös tekintettel a budapesti és a vidéki lakosság ellátására a IV. ötéves tervben | 37 |
A húsipari üzemek kapacitásának és kapacitás kihasználásának jelenlegi és jövőbeni alakulása | 46 |
A húsellátás kiterjesztésének módszerei, különös tekintettel a keretgazdálkodás kérdésére | 52 |
Összefoglalás | 62 |
Források | 66 |
II. kötet | |
Bevezetés | 1 |
A húsfogyasztás mennyiségi és szerkezetbeli változásának hatása a lakosság jövedelmének alakulására | 4 |
A hűtőkapacitások várható alakulása a IV. ötéves tervben | 29 |
A kiskereskedelmi bolthálózat néhány kérdése | 37 |
A hús és húskészítmények minőségi kérdései a IV. ötéves terv időszakában | 47 |
Összefoglalás | 63 |
Források | 68 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.