kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Tankönyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 194 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 20 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Kézirat. Példányszám: 250. Tankönyvi szám: 25246. |
A közétkeztetés szervezési alapelvei | 3 |
A közétkeztetés jelentősége | 3 |
A közétkeztetés szerepe a belkereskedelemben | 6 |
A Szovjetunió közétkeztetésének szervezési módszerei | 8 |
A magyar közétkeztetetés fejlődése a felszabadulás után | 10 |
A közétkeztetés irányító és üzemeltető szervek szervezeti felépítése és feladata | 20 |
Elvi irányítás | 21 |
Gyakorlati irányítás | 26 |
A tanácsok kereskedelmi osztályának szerepe a közétkeztetés irányításában | 42 |
A Közlekedési Minisztériumhoz tartozó vendéglátóipar szervezete | 43 |
Turistaházak | 45 |
Halászcsárdák | 45 |
Földművesszövetkezetek közétkeztetése | 45 |
Sajátkezelésű konyhák. Szervezetük | 45 |
Szakszervezetek Országos Tanácsa üdültetési munkája | 46 |
Közétkeztetési vállalatok | 46 |
Közétkeztetési Vállalatok és üzemegységeik közötti szervezeti kapcsolat | 55 |
A közétkeztetési üzemek, üzletek, tevékenységük szerinti fajtái | 56 |
Az üzemélelmezés | 56 |
A reprezentatív szolgáltatás fajtái | 70 |
Különböző fajtájú nyílt vengéglátóipari egységek | 84 |
Közétkeztetési üzemek, üzletek szervezésének, létesítésének alapelvei és módszerei | 102 |
Elhelyezés. A lakosság szempontjai | 102 |
Területi igények. Higiéne | 104 |
Zárt jellegű étkeztetés megszervezése | 107 |
Nyílt vendéglátóipari egységek megszervezése | 111 |
Szocialista városok közétkeztetésének kialakítása | 121 |
Falusi szövetkezeti közétkeztetési hálózat kialakítása | 126 |
Gyógy- és üdülőhelyek | 127 |
Turistaszállók | 128 |
Kombinált közétkeztetési egységek | 129 |
Tömegrendezvények | 129 |
Műszaki szempontok | 135 |
Nyílt jellegű üzemek külső kialakítása | 135 |
Zárt jellegű üzemek külső kialakítása | 139 |
A közétkeztetési egységek belső kialakításának műszaki szempontjai | 140 |
A közétkeztetési egységek belső beosztása | 161 |
Raktárak és előkészítő részlegek | 161 |
Az üzemi út kialakítása | 163 |
A konyha szerepe az üzem működésében | 168 |
A készítmények útja a fogyasztóhoz | 169 |
Az italellátás menete | 173 |
A fogyasztók részére biztosított egyéb helyiségek | 175 |
A szálloda helységeinek beosztása rendeltetésük szerint | 176 |
Szociális gondoskodás a közétkeztetési üzemek dolgozóiról | 189 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.