kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 226 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. |
Előszó | 3 |
A korszerű értékesítés néhány változata | 7 |
Bisztró | 7 |
Tejbár | 8 |
Kombinált eszpresszók | 8 |
Játékpresszó | 8 |
Mocca-bár | 9 |
Snack-bár | 9 |
Pizzariák | 10 |
Új formák, új módszerek | 13 |
Az új értékesítési formák előfeltételei | 17 |
Önkiszolgálás a vendéglátóiparban | 18 |
Csomagolt árukat értékesítő boltok | 19 |
Gyorskiszolgálás | 21 |
Az önkiszolgálás megszervezése | 23 |
Hűtőgépek új technológiával | 47 |
Eis-eszpresszó | 48 |
Turmix | 51 |
Motoros kézikeverő | 52 |
Edénymosogató gépek | 53 |
Automata eladógépek | 59 |
A Szovjetunió automata-készülék gyártásának tapasztalatai | 64 |
A korszerű utasellátás | 71 |
Vasút | 71 |
Utasellátás repülőgépen | 79 |
A korszerű szálloda | 83 |
Távközlési lehetőségek | 83 |
Higiénia | 86 |
Új műanyag textiliák | 87 |
Elektromos kisgépek | 88 |
Fürdőkád vagy zuhanyozó fülke? | 88 |
Legyen-e a szállókban mosoda? | 89 |
Automatikus mosóberendezés | 89 |
A szállodai berendezések fejlődése | 90 |
Garázs és parkírozás | 90 |
Szállodával egybekötött bevásárló központ | 92 |
Lyukkártyák alkalmazása a szállodaiparban | 93 |
Szállodaépítés, rekonstrukció | 94 |
Régi szállodák átalakítása | 95 |
Hazai adottságok, feladatok | 97 |
Szállodafejlesztés a Szovjetunióban | 99 |
Éttermek és egyéb kérdések | 101 |
Motelek | 103 |
Szellőzőberendezések | 109 |
Különféle szellőztető rendszerek | 112 |
Szellőző berendezések készülékei | 115 |
A modern reklám | 121 |
Reklám és lélektan | 125 |
Félkész és előkészített ételek | 131 |
A fogyasztói igények | 133 |
A választék kialakítása | 135 |
Az értékesítés | 135 |
Csomagolás-technika | 136 |
A központi előkészítés előnyei | 137 |
Külföldi tapasztalatok | 138 |
Tárolás, csomagolás, szállítás | 140 |
Központi ellátó-üzemek | 142 |
Az új konyhatechnikai eljárásokról | 145 |
Egy foglalkozási csoport tápanyag-szükséglete | 147 |
Konyhatechnikai feldolgozás közben keletkező veszteségek | 147 |
Magasnyomású készülékek alkalmazása a közétkeztetésben | 149 |
Sütési-főzési idő megállapítása magas nyomású edénynél | 150 |
Kisebb túlnyomás hatása az egyes vitaminokra | 152 |
Túlnyomású edénytípusok | 156 |
A sütésről | 169 |
Mikrohullámú (nagyfrekvenciás) főző- és sütőkészülék élelmezéstechnikai vonatkozásai | 181 |
A nagyfrekvenciás erőtérhatás konyhatechnikája | |
Fritou használata | 197 |
Az új formák gazdaságossága | 207 |
Az új üzletek hatása | 208 |
Nyitvatartás, választék, forgalomelemzés | 210 |
Az önkiszolgálás | 214 |
Felhasznált szakirodalom jegyzéke | 221 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.