1.060.507

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A koleszterinszint csökkenthető - válogatás

Étrend, főzés, receptek - érrendszerünk védelmében

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Zafír Press
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 13 cm x 10 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A szív- és érrendszeri betegségek, így a magasvérnyomás-betegség és az érelmeszesedés kialakulásában jelentős szerepet játszik az emelkedett koleszterinszint. A megelőzésben és a kezelésben, a koleszterin szintjének csökkentésében a megfelelő étrend kiemelten fontos.
A betegeknek mégsem könnyű az étrendjük és a főzési szokásaik megváltoztatása. Kiadványunk azonban nem a diétás korlátozások száraz felsorolása, éppen ellenkezőleg: olyan új és gazdag ízvilágot ígérő, mégis egészséges ételeket kínál az Olvasónak, amelyek reményünk szerint megkönnyítik, sőt élvezetessé teszik a javasolt diéta és főzéstechnika beépítését a családi étrendbe.
Kiadványunk A koleszterinszint csökkenthető - Étrend, főzés, receptek címmel hamarosan magyarul is az olvasóközönség elé kerülő, nagy nemzetközi sikert aratott szakácskönyvből készült válogatás. 25 reggeli, saláta, leves, főétel és desszert elkészítését ismerteti, továbbá részletes tájékoztatóval segíti a koleszterinszegény étrend elsajátítását, és... Tovább

Fülszöveg

A szív- és érrendszeri betegségek, így a magasvérnyomás-betegség és az érelmeszesedés kialakulásában jelentős szerepet játszik az emelkedett koleszterinszint. A megelőzésben és a kezelésben, a koleszterin szintjének csökkentésében a megfelelő étrend kiemelten fontos.
A betegeknek mégsem könnyű az étrendjük és a főzési szokásaik megváltoztatása. Kiadványunk azonban nem a diétás korlátozások száraz felsorolása, éppen ellenkezőleg: olyan új és gazdag ízvilágot ígérő, mégis egészséges ételeket kínál az Olvasónak, amelyek reményünk szerint megkönnyítik, sőt élvezetessé teszik a javasolt diéta és főzéstechnika beépítését a családi étrendbe.
Kiadványunk A koleszterinszint csökkenthető - Étrend, főzés, receptek címmel hamarosan magyarul is az olvasóközönség elé kerülő, nagy nemzetközi sikert aratott szakácskönyvből készült válogatás. 25 reggeli, saláta, leves, főétel és desszert elkészítését ismerteti, továbbá részletes tájékoztatóval segíti a koleszterinszegény étrend elsajátítását, és főzéstechnikai útmutatóval is szolgál.
A mesterszakács és a tapasztalt dietetikus szerző közös munkájának eredménye, hogy a közölt receptek mindegyike kifejezetten ízletes, mégis a koleszterinszintet csökkentő diéta szabályainak megfelelő és könnyen elkészíthető, ugyanakkor különleges étel, amelyet a család minden tagja élvezettel fogyaszt. Vissza

Tartalom

Az étrend, amely megőrzi egészségét7
Reggelik7
Banános zabkása7
Muffin szárított gyümölccsel8
Spanyol omlett9
Előételek és könnyű ételek10
Sült burgonya zsályával10
Paradicsomos és bazsalikomos bruschetta11
Rakott padlizsán fetával12
Levesek és saláták13
Sütőtökkrémleves13
Gazpacho14
Csicseriborsós babsaláta15
Rukkolás tonhalsaláta16
Főételek17
Penne napon szárított paradicsommal és fenyőmaggal17
Spagetti karamellizált zöldségekkel18
Gnocchi vadgombás szósszal19
Vegyes chilis bab20
Sütőben sült makrélahalmok21
Főtt lazac ötféle zöldfűszerrel22
Mediterrán stílusú sült tőkehal23
Félig átsült tonhalszelet spárgával24
Citromos-ragadós csirke25
Sült csirke olasz módra26
Marokkói báránysült kuszkuszon27
Borjúmáj wasabis burgonyapürével28
Desszertek29
Kajszibarackos és narancsos gyümölcskrém29
Könnyed égetett krém (créme brülée)30
Könnyű csokoládétorta31
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem