1.060.331

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kenyérsütés iskolája

Kezdőtől a haladóig - kenyérsütés mindenkinek

Szerző
Fordító
Pécs
Kiadó: a
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 191 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 23 cm
ISBN: 978-963-582-113-6
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


KENYÉRRŐL KENYÉRRE Á MESTERPÉKKÉ VÁLÁSIG
A kenyérsütés a reneszánszát éli, ez az alapos és megbízható útmutató pedig elvezet minket az ellenállhatatlanul ínycsiklandó kenyerek és pékáruk világába. A kenyérsütés iskolájából lépésről lépésre megtanulhatjuk mindazt, ami a tökéletes kenyerek sütéséhez kell. Ez a gazdagon illusztrált, könnyen érthető magyarázatokat tartalmazó könyv biztos kézzel vezeti végig az olvasót a sütési folyamaton, hasznos tanácsai segítségével elkerülhetjük a leggyakoribb hibákat és leküzdhetjük a jellemző nehézségeket. A kenyérsütés iskolája a szükséges eszközök, valamint a különféle alapanyagok helyes alkalmazását is megtanítja, így immár semmi sem állhat a mesés kenyerek, zsemlék és bagettek elkészítésének útjába.
Alakítsuk át a konyhánkat pékséggé, süssünk finomabbnál finomabb kenyereket, és meglátjuk, hamarosan családunk és barátaink is pékművészetünk csodájára járnak!
Valesa Schell szociálpedagógusként dolgozott, mielőtt minden idejét szenvedélyének,... Tovább

Fülszöveg


KENYÉRRŐL KENYÉRRE Á MESTERPÉKKÉ VÁLÁSIG
A kenyérsütés a reneszánszát éli, ez az alapos és megbízható útmutató pedig elvezet minket az ellenállhatatlanul ínycsiklandó kenyerek és pékáruk világába. A kenyérsütés iskolájából lépésről lépésre megtanulhatjuk mindazt, ami a tökéletes kenyerek sütéséhez kell. Ez a gazdagon illusztrált, könnyen érthető magyarázatokat tartalmazó könyv biztos kézzel vezeti végig az olvasót a sütési folyamaton, hasznos tanácsai segítségével elkerülhetjük a leggyakoribb hibákat és leküzdhetjük a jellemző nehézségeket. A kenyérsütés iskolája a szükséges eszközök, valamint a különféle alapanyagok helyes alkalmazását is megtanítja, így immár semmi sem állhat a mesés kenyerek, zsemlék és bagettek elkészítésének útjába.
Alakítsuk át a konyhánkat pékséggé, süssünk finomabbnál finomabb kenyereket, és meglátjuk, hamarosan családunk és barátaink is pékművészetünk csodájára járnak!
Valesa Schell szociálpedagógusként dolgozott, mielőtt minden idejét szenvedélyének, a kenyérsütésnek szentelte. Blogja, a „Brotbacklie-be und mehr" az egyik legolvasottabb németországi gasztroblog, azonos nevű Facebook-csoportja pedig a legnagyobb német nyelvű csoport a kenyér- és süteménykészítés témájában. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Valesa Schell

Valesa Schell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Valesa Schell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem