1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kenyér nyulósodását okozó bacillus subtilis variánsok laboratóriumi vizsgálata


Kiadó: Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 91 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Szakdolgozat. Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal. 71 melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A kenyér nyulósodását okozó bacillus subtilis variánsok laboratóriumi vizsgálata A kenyér nyulósodását okozó bacillus subtilis variánsok laboratóriumi vizsgálata A kenyér nyulósodását okozó bacillus subtilis variánsok laboratóriumi vizsgálata A kenyér nyulósodását okozó bacillus subtilis variánsok laboratóriumi vizsgálata A kenyér nyulósodását okozó bacillus subtilis variánsok laboratóriumi vizsgálata A kenyér nyulósodását okozó bacillus subtilis variánsok laboratóriumi vizsgálata A kenyér nyulósodását okozó bacillus subtilis variánsok laboratóriumi vizsgálata A kenyér nyulósodását okozó bacillus subtilis variánsok laboratóriumi vizsgálata

A lapélek és néhány lap foltos.

Állapot:
4.980 ,-Ft
25 pont kapható
Kosárba