1.062.515

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kenyér és a kenyérsütés enciklopédiája

Szerző
Fordító
Budapest
Kiadó: Glória Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 31 cm x 24 cm
ISBN: 963-9283-24-X
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


KE NYE R
ENCIKLOPÉDIA
A frissen sült kenyérnek kétségtelenül van valami különleges varázsa. Miért olyan jó az illata? És mitől olyan ellenállhatatlan? Ez az átfogó ismeretterjesztő könyv megadja a válaszokat, miközben mesésen szép közeli fényképeket ötvöz lényeges információkkal és kipróbált ízletes receptekkel.
A könyv elbűvölő bevezető része a kenyérfélék és a pékmesterség hátteréről és történetéről mesél. Az élesztőkről és kovászokról szóló résszel kezdődő technikai fejezet könnyen követhetően, lépésről lépésre fényképekkel mutatja be a kenyér készítés alapjait a dagasztástól a sütésig. A fejezetet a sütőformáktól a bannetonokig terjedő hasznos kenyérkészítési eszközök felvonultatása teszi teljessé.
Az ezután következő tájékoztató rész a világ kenyérféléinek egyedülállóan teljes bemutatását nyújtja. Országonként csoportosítva fényképek mutatják be a különböző kenyérfélék százait a világ majd' minden sarkából. A cikkszavak érdekes információkat tartalmaznak az egyes pékáruk... Tovább

Fülszöveg


KE NYE R
ENCIKLOPÉDIA
A frissen sült kenyérnek kétségtelenül van valami különleges varázsa. Miért olyan jó az illata? És mitől olyan ellenállhatatlan? Ez az átfogó ismeretterjesztő könyv megadja a válaszokat, miközben mesésen szép közeli fényképeket ötvöz lényeges információkkal és kipróbált ízletes receptekkel.
A könyv elbűvölő bevezető része a kenyérfélék és a pékmesterség hátteréről és történetéről mesél. Az élesztőkről és kovászokról szóló résszel kezdődő technikai fejezet könnyen követhetően, lépésről lépésre fényképekkel mutatja be a kenyér készítés alapjait a dagasztástól a sütésig. A fejezetet a sütőformáktól a bannetonokig terjedő hasznos kenyérkészítési eszközök felvonultatása teszi teljessé.
Az ezután következő tájékoztató rész a világ kenyérféléinek egyedülállóan teljes bemutatását nyújtja. Országonként csoportosítva fényképek mutatják be a különböző kenyérfélék százait a világ majd' minden sarkából. A cikkszavak érdekes információkat tartalmaznak az egyes pékáruk sütési módjáról, történetéről, alakjáról és ízéről, meg a falhasznált liszt típusáról.
A recepteket tartalmazó fejezetben is majd minden ország képviselteti magát. Több mint 100 recept került bele tesztelés után, így könnyen és sikeresen kipróbálhatjuk őket otthon. Az illusztrált útmutatások végigvezetnek a készítés minden lépésén, és a kész kenyérfélékről készült pompás fényképeken megnézhetjük, mit is szerettünk volna elérni.
Akár egy szokatlan kenyérfélét szeretnénk beazonosítani, akár egy klasszikus kenyér sütését szeretnénk kipróbálni, a Kenyérenciklopédiának ott a helye a polcunkon - hiszen hiteles tájékoztatást nyújt a kenyérfélékről és még vonzó receptek gazdag forrásaként is szolgál. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem