kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Élelmiszeripari Ipargazdasági és Üzemszervezési Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 79 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 20 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | A második kötet kihajtható mellékleteket tartalmaz. |
Bevezetés | 1 |
Jelenlegi helyzet elemzése | 2 |
A termelés és a munkáslétszám alakulása | 5 |
Termelés | 6 |
Baromfiüzem | 6 |
Húsüzem | 7 |
Hűtőház | 8 |
Fagyasztó tevékenység | 8 |
Bértárolás | 9 |
Létszám | 11 |
Összefoglalás | 15 |
Segédüzemek | 20 |
Szállítás | 22 |
Az üzemek távlati fejlesztése | 25 |
Baromfiüzem rekonstrukciója | 28 |
I. sz. rekonstrukciós változat | 29 |
II. sz. rekonstrukciós változat | 30 |
III. sz. rekonstrukciós változat | 30 |
Mindhárom rekonstrukciós változat szerint az üzem termelőkapacitásának alakulása | 30 |
Húsüzem rekonstrukciója | 32 |
Az üzem rekonstrukciója röviden | 33 |
Az üzem kapacitásának várható növekedése | 34 |
Hűtőház rekonstrukciója | 35 |
A három üzem vízszükségletének biztosítása | 38 |
Jelenlegi helyzet | 38 |
Vízigény az üzemek rekonstrukciós programjainak megvalósítása után | 39 |
A három üzem gőzszükségletének biztosítása | 40 |
Jelenlegi állapot | 40 |
Az üzemek hőigénye a rekonstrukció után | |
Az üzemek hőigényének kielégítése | 41 |
Az üzemek rekonstrukciójával kapcsolatos következtetések és javaslatok | 42 |
Összefoglalás | 55 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.