Kiadó: | Singer és Wolfner Irodalmi Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 24 oldal |
Sorozatcím: | A jó házi konyha |
Kötetszám: | 7 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Nyomtatta a Hungaria könyvnyomda, Budapest. |
Hideg ételek, pástétomok, szendvicsek | |
Hal hidegen, hagymával, ecettel | 1 |
Hal hidegen, tartármártással | 2 |
Hal hidegen, majonézzel | 2 |
Hal aszpikban | 2 |
Marinirozott hal | 2 |
Kaviár elkészitése | 3 |
Hering elkészitése | 3 |
Konzervhalak | 3 |
Vaddisznó hidegen | 3 |
Marhanyelv hidegen | 4 |
Gyenge malac, hidegen | 4 |
Borjufelsár halmódra, hidegen | 4 |
Vagdalt borjuhus főve, hidegen | 4 |
Vagdalt hus hidegen | 5 |
Vagdalt hus hidegen, citromosan | 5 |
Töltött hus főve, hidegen | 5 |
Vegyes hus, máj, velő aszpikban | 6 |
Csirke majonézzel | 6 |
Csirke aszpikban | 6 |
Töltött tojás aszpikban | 7 |
Libamáj aszpikban | 7 |
Libamáj-pástétom | 7 |
Libamáj-pástétom más módon | 8 |
Libamáj-pástétom | 8 |
Libamáj-pástétom, nem főzött | 8 |
Nyul-pástétom | 8 |
Nyul-pástétom más módon | 9 |
Borjuhus-pástétom | 9 |
Velős pástétom tésztában | 9 |
Mikádó-szelet | 10 |
Sült pecsenyék hidegen | 10 |
Különböző szendvicsek | 10 |
Pástétom szeletek | 10 |
Szardellás vajas szeletek | 10 |
Vajas szeletek | 11 |
Sonkás szeletek | 11 |
Tojásos szeletek | 11 |
Ajókás szeletek | 11 |
Szardiniás szeletek | 11 |
Sajtos szeletek | 11 |
Káviáros szeletek | 11 |
Májas vagy pecsenyés szeletek | 11 |
Réteges szeletek | 11 |
Köritett liptói turós szeletek | 11 |
Disznófejsajt gombával, frissen, füstöletlen | 12 |
Kocsonya | 12 |
Gyenge malackocsonya | 13 |
Sonka | 13 |
Füstölt sertéskaraj hidegen | 13 |
Füstölt nyelv, kolbász, hurka hidegen | 13 |
Pácolt füstölt szalonna, szalámi és császárhus | 13 |
Nyulpástétom | 13 |
Saláták | |
Uborkasaláta | 14 |
Uborkasaláta tejföllel | 14 |
Paprikasaláta | 14 |
Céklasaláta | 14 |
Paradicsomsaláta | 15 |
Burgonyasaláta zellerrel | 15 |
Ecetes torma | 15 |
Forrázott saláta | 15 |
Forrázott saláta tejföllel | 16 |
Galambbegysaláta forrázva | 16 |
Ecetes saláta | 16 |
Vörös káposztasaláta | 16 |
Savanyu káposzta párolva vagy nyersen | 17 |
Uborka savanyitása nyáron | 17 |
Disznóölés | |
A sonka pácolásához való pác | 18 |
A kolbász, hurkák és sajthoz való füszerek | 18 |
A disznófejsajthoz való pác | 18 |
A szalonna pácolásához | 18 |
A disznóölési nap | 18 |
Sonka pácolása és füstölése | 19 |
A karaj és egyéb husok sózása, pácolása, füstölése | 20 |
Nyelv pácolása, füstölése | 20 |
Füstöletlen fehér sós szalonna | 20 |
Füstölt pácos szalonna fokhagymásan | 20 |
Füstölt pácos szalonna forrázva | 20 |
Kolbász | 21 |
Császárhus | 21 |
Házi szalámi | 21 |
Májas hurka | 22 |
Tüdős hurka | 22 |
Francia májas hurka | 22 |
Köleskásás hurka | 22 |
Véreshurka és gömböc | 23 |
Disznófejsajt füstölve | 23 |
Zsirolvasztás | 23 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.