kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Singer és Wolfner |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 32 oldal |
Sorozatcím: | A jó házi konyha |
Kötetszám: | 6 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Második kiadás. 118 recepttel. Hungaria nyomda nyomása, Budapest. |
Szárnyasok | |
Egészben sült csirke | 1 |
Töltött csirke | 2 |
Rántott csirke | 2 |
Pörkölt csirke | 3 |
Tejfeles csirke | 3 |
Borsos csirke | 3 |
Tojásos csirke | 4 |
Kappan egészben sülve | 4 |
Tyúk vagy kakas sülve | 4 |
Galamb töltve | 4 |
Galamb pörkölve vagy tejfelesen | 4 |
Pulyka egészbe sülve | 4 |
Pulyka fehér husa kirántva | 5 |
Pulykapörkölt | 5 |
Liba egészben sülve | 5 |
Liba melle pácolva | 6 |
Libamáj sülve | 6 |
Libavér hagymával | 7 |
Kacsa sülve | 7 |
Vadliba vagy vadkacsa | 7 |
Fácán | 7 |
Túzok | 8 |
Fogoly | 8 |
Fenyőmadár | 8 |
Szalonka | 8 |
Vadak | |
Nyul pácolva | 9 |
Nyultokány | 9 |
Nyulpörkölt | 10 |
Őz pácolva | 10 |
Őztokány vagy pörkölt | 10 |
Őzfilé | 10 |
Vaddisznó pácolva | 10 |
Vaddisznó-tokány | 11 |
Vaddisznó-pörkölt | 11 |
Szarvas | 11 |
Halak | |
Harcsa kirántva | 11 |
Harcsa lisztbe mártva | 12 |
Harcsa paprikásan | 12 |
Kecsege főzve, vajjal | 12 |
Kecsege tejfölösen, citrommal | 12 |
Kecsege lisztben sülve vagy nyárson | 13 |
Fogas kirántva | 13 |
Süllő főve, vajjal | 13 |
Süllő sülve, lisztbe mártva | 13 |
Süllő rácosan | 13 |
Tok egészben főve, vajjal | 13 |
Tok szeletekben sülve | 13 |
Csuka | 14 |
Ponty lisztbe mártva vagy kirántva | 14 |
Apró hal sülve | 14 |
Vegyes halpaprikás | 14 |
Pisztráng főve | 14 |
Pisztráng sülve | 14 |
Rák tejfelesen | 14 |
Rák főve | 15 |
Mártások halakhoz vagy más hideg ételekhez | |
Majonéz | 15 |
Majonéz más módon | 15 |
Majonéz főzve | 15 |
Egyszerű majonéz | 15 |
Tartármártás | 15 |
Halhoz való hideg mártás | 15 |
Hideg olasz mártás | 16 |
Snidling-mártás | 16 |
Hollandi mártás meleg halakhoz | 16 |
Tejben főzött tészták és ételek | |
Tejben főzött metélt | 16 |
Tejben főzött metéltformában | 16 |
Tejberétes gyurt tésztából | 17 |
Tejberétes hajtogatott tésztából | 17 |
Tejbefánk | 17 |
Tejberizs | 17 |
Tejbedara | 17 |
Tejbe-köleskása | 18 |
Puliszka tejjel | 18 |
Kelt tészták | |
Kalács | 18 |
Kuglóf | 18 |
Kuglóf mazsolával | 19 |
Csíkos kuglóf | 19 |
Csokoládétöltelékes kuglóf | 19 |
Kürtös kalács | 19 |
Aranygaluska | 20 |
Kis kürtös kalács tepsiben | 20 |
Tiroli rétes | 20 |
Egyszerű tiroli rétes | 21 |
Kelt rétes | 21 |
Orosz rétes | 21 |
Ostor-rétes | 21 |
Vajas vaniliás tekercsek | 22 |
Hajtogatott töltött bukták | 22 |
Diós habos lepény | 23 |
Mandulás lepény | 23 |
Hajtogatott kelt lepény | 23 |
Török lepény | 24 |
Többrétü lekváros lepény | 24 |
Tojásnélküli lepény töltve | 24 |
Turós lepény | 24 |
Almás lepény | 25 |
Straszburgi fánk | 25 |
Kavart kelt fánk | 25 |
Pozsonyi kifli | 26 |
Diós, mákos kifli | 26 |
Csodakifli | 26 |
Kis kiflik töltve | 26 |
Apró kiflik gesztenyével töltve | 27 |
Tojásnélküli kis kiflik | 27 |
Kelt rudacskák kávéhoz | 27 |
Kis kalácsok kávéhoz | 27 |
Kelt kiflik kávéhoz | 28 |
Császárzsemlye | 28 |
Vajas zsemlye | 28 |
Vizes zsemlye | 28 |
Kifli | 28 |
Kifli más módon | 28 |
Vajas kifli | 29 |
Zsurkenyér | 29 |
Kenyérsülés | 29 |
Kenyérsütés burgonyával | 30 |
Komlóskorpa készitése | 31 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.