1.062.356

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A jó házi konyha VI.

Így kell főzni. A sütés-főzés tudományának új kódexe/Hatodik rész - Szárnyasok/Vadak/Halak/Mártások halakhoz vagy más hideg ételekhez/Tejben főzött tészták és ételek/Kelt tészták

Szerző
Budapest
Kiadó: Singer és Wolfner
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: A jó házi konyha
Kötetszám: 6
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Második kiadás. 118 recepttel. Hungaria nyomda nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Szárnyasok
Egészben sült csirke1
Töltött csirke2
Rántott csirke2
Pörkölt csirke3
Tejfeles csirke3
Borsos csirke3
Tojásos csirke4
Kappan egészben sülve4
Tyúk vagy kakas sülve4
Galamb töltve4
Galamb pörkölve vagy tejfelesen4
Pulyka egészbe sülve4
Pulyka fehér husa kirántva5
Pulykapörkölt5
Liba egészben sülve5
Liba melle pácolva6
Libamáj sülve6
Libavér hagymával7
Kacsa sülve7
Vadliba vagy vadkacsa7
Fácán7
Túzok8
Fogoly8
Fenyőmadár8
Szalonka8
Vadak
Nyul pácolva9
Nyultokány9
Nyulpörkölt10
Őz pácolva10
Őztokány vagy pörkölt10
Őzfilé10
Vaddisznó pácolva10
Vaddisznó-tokány11
Vaddisznó-pörkölt11
Szarvas11
Halak
Harcsa kirántva11
Harcsa lisztbe mártva12
Harcsa paprikásan12
Kecsege főzve, vajjal12
Kecsege tejfölösen, citrommal12
Kecsege lisztben sülve vagy nyárson13
Fogas kirántva13
Süllő főve, vajjal13
Süllő sülve, lisztbe mártva13
Süllő rácosan13
Tok egészben főve, vajjal13
Tok szeletekben sülve13
Csuka14
Ponty lisztbe mártva vagy kirántva14
Apró hal sülve14
Vegyes halpaprikás14
Pisztráng főve14
Pisztráng sülve14
Rák tejfelesen14
Rák főve15
Mártások halakhoz vagy más hideg ételekhez
Majonéz15
Majonéz más módon15
Majonéz főzve15
Egyszerű majonéz15
Tartármártás15
Halhoz való hideg mártás15
Hideg olasz mártás16
Snidling-mártás16
Hollandi mártás meleg halakhoz16
Tejben főzött tészták és ételek
Tejben főzött metélt16
Tejben főzött metéltformában16
Tejberétes gyurt tésztából17
Tejberétes hajtogatott tésztából17
Tejbefánk17
Tejberizs17
Tejbedara17
Tejbe-köleskása18
Puliszka tejjel18
Kelt tészták
Kalács18
Kuglóf18
Kuglóf mazsolával19
Csíkos kuglóf19
Csokoládétöltelékes kuglóf19
Kürtös kalács19
Aranygaluska20
Kis kürtös kalács tepsiben20
Tiroli rétes20
Egyszerű tiroli rétes21
Kelt rétes21
Orosz rétes21
Ostor-rétes21
Vajas vaniliás tekercsek22
Hajtogatott töltött bukták22
Diós habos lepény23
Mandulás lepény23
Hajtogatott kelt lepény23
Török lepény24
Többrétü lekváros lepény24
Tojásnélküli lepény töltve24
Turós lepény24
Almás lepény25
Straszburgi fánk25
Kavart kelt fánk25
Pozsonyi kifli26
Diós, mákos kifli26
Csodakifli26
Kis kiflik töltve26
Apró kiflik gesztenyével töltve27
Tojásnélküli kis kiflik27
Kelt rudacskák kávéhoz27
Kis kalácsok kávéhoz27
Kelt kiflik kávéhoz28
Császárzsemlye28
Vajas zsemlye28
Vizes zsemlye28
Kifli28
Kifli más módon28
Vajas kifli29
Zsurkenyér29
Kenyérsülés29
Kenyérsütés burgonyával30
Komlóskorpa készitése31

Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet

Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem