kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Singer és Wolfner Kiadása |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Könyvkötői papírkötés |
Oldalszám: | 32 oldal |
Sorozatcím: | A jó házi konyha |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 18 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Harmadik kiadás. Nyomtatta a Hungaria könyvnyomda, Budapest. |
Sűrű cukorban főzött gyümölcsök | |
Zöld-dió | 1 |
Piszke (Pöszméte) | 2 |
Eper (Szamóca) | 2 |
Málna | 2 |
Ribizli | 2 |
Cseresznye, meggy | 3 |
Sárgabarack, őszibarack | 3 |
Ringlót-szilva | 3 |
Aranyalma | 4 |
Körte | 4 |
Alma | 4 |
Paradicsom | 4 |
Görög-dinnye | 5 |
Sárga-dinnye. Tök | 5 |
Som | 5 |
Rózsa-gyümölcs | 5 |
Borbolya | 5 |
Narancs | 6 |
Friss dióbél | 6 |
Befőttek (Kompót) | |
Pöszméte (Piszke) | 6 |
Ribizli | 6 |
Eper (Szamóca) | 7 |
Málna | 7 |
Cseresznye | 7 |
Meggy | 7 |
Sárgabarack | 7 |
Vörös szilva. Ringlót-szilva | 7 |
Szeder | 8 |
Fai szeder | 8 |
Körte | 8 |
Citrom-körte | 8 |
Alma | 8 |
Som | 8 |
Őszibarack | 8 |
Birsalma | 9 |
Berkenye | 9 |
Jam-ek (Dzsem-ek) | |
Eper-jam | 9 |
Narancs-jam | 9 |
Sűrű cukros gyümölcslevek (Gelee-k) | |
Sárgabarack | 9 |
Málna | 10 |
Gyümölcsök cukorban ecettel | 10 |
Lekvárok | |
Pöszméte (piszke) lekvár | 10 |
Ribizli-lekvár | 10 |
Eper-lekvár. Málna lekvár | 11 |
Meggy-lekvár | 11 |
Sárgabarack-lekvár lecukrozva | 11 |
Sárgabarack-lekvár | 11 |
Som-lekvár | 11 |
Alma-lekvár | 12 |
Hecsempecs (rózsagyümölcs) lekvár | 12 |
Szilva-lekvár cukorral | 12 |
Szeder-lekvár | 12 |
Szilva-lekvár cukor nélkül | 12 |
Ringlót- és őszibarack-lekvár | 13 |
Gyümölcskocsonyák és sajtok | |
Birsalma-kocsonya. Almakocsonya | 13 |
Pöszméte- és ribizli-kocsonya | 13 |
Birsalma-sajt. Alma-sajt | 13 |
Kandírozott gyümölcsök és aszalt gyümölcsök | |
Aszalt gyümölcsök | 14 |
Gyümölcs-kompótok | 15 |
Gyümölcs-szörpök cukor nélkül | |
Ribizli szörp | 15 |
Málna-szörp más módon | 15 |
Főzelékeknek, mártásnak és levesnek valók eltevése télire | |
Pöszméte (piszke) | 15 |
Meggy | 16 |
Ribizli. Borbolya | 16 |
Birsalma. Alma | 16 |
Paradicsom | 16 |
Sóska | 17 |
Sóska más módon | 17 |
Zöld kapor | 17 |
Zöld kapor sóban. Tárkony | 17 |
Tárkony ecetben | 17 |
Paradicsom-lekvár | 17 |
Szemes zöldborsó | 18 |
Szőlőlevél | 18 |
Zöld-bab | 18 |
Zöld-bab sóban | 18 |
Töltenivalózöld-paprika | 18 |
Töltenivaló zöld-paprika | 19 |
Töltenivaló paprika paradicsomlében | 19 |
Káposzta eltevése télire, hordóba | 19 |
Tökkáposzta | 20 |
Kész ételek eltevése | 20 |
Saláták eltevése télire | |
Vizes uborka | 20 |
Ecetes uborka | 20 |
Uborkasaláta | 20 |
Paprikasaláta | 21 |
Vegyes saláta | 21 |
Káposztával töltött paprika | 21 |
Ecetes gomba-saláta | 21 |
Aszalt zöldségfélék télire | 21 |
Házi tudnivalók | |
Mosószappan készítése | 22 |
Mosdószappan készítése | 22 |
Főzelékek | |
Töltött káposzta | 22 |
Székely-gulyás | 23 |
Székely-gulyás hus nélkül | 24 |
Rizskásás (kolozsvári) káposzta | 24 |
Rizskásás (kolozsvári) káposzta összerakva | 24 |
Rizskásás káposzta hus nélkül | 24 |
Káposzta marhaszeggyel összerakva | 25 |
Párolt (toros) káposzta sertéshussal | 25 |
Párolt káposzta füstölthussal | 25 |
Párolt káposzta ecettel savanyítva | 25 |
Lucskos káposzta | 25 |
Káposztasavanyítás nyáron | 26 |
Kel-. vagy olaszkáposzta | 26 |
tökkáposzta | 27 |
Kelkáposzta zsemlyegaluskával töltve Bimbóskel | 27 |
Tökkáposzta paradicsommal | 27 |
Töltött kalarábé | 28 |
Összerakott kalarábé hussal | 28 |
Töltött paprika | 28 |
Töltött paradicsom | 29 |
Töltött jurgetatök | 29 |
Krumpli paradicsommal | 29 |
Paprikás krumpli | 30 |
Zöld-bab | 30 |
Zöld-bab paradicsommal | 30 |
Zöld-borsó | 30 |
Paraj édesen | 31 |
Paraj más módon | 31 |
Sóska | 31 |
Sóska más módon | 31 |
Saláta | 32 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.