1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A jó házi konyha

Igy kell főzni!/A sütés-főzés tudományának új kodexe/Francia konyha/Vendéglátás cimü részekkel kiegészitette Tutsek Anna

Szerző
Budapest
Kiadó: Singer és Wolfner Irodalmi Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 344 oldal
Sorozatcím: A jó házi konyha
Kötetszám: 8
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Második kiadás. Néhány fekete-fehér illusztrációval. Nyomtatta a Hungária Hirlapnyomda R.-T. Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A gazdasszony művészetének, a sütés-főzés tudományának uj kodexe jelenik meg a magyar könyvpiacon, ezzel a füzettel, amely Hunyady Erzsébet nagy szakácskönyvének első részét foglalja magában. A háztartási irodalom e klasszikus munkája, amely megtanít, mégpedig tökéletesen a konyhaművészetnek a gyakorlati életben talán mindennél fontosabb tudományára, tíz füzetben lesz teljes és mintegy 1600 receptet fog tartalmazni. Megtalálja benne, amit keres a gazdag és szegény, a középosztálybeli s a milliomos, mindenki, mindent.
A munka terve a következő:
I. Vegyes sütemények
II. Télire való befőzések, főzelékek
III. Pecsenyék
IV. Előételek, gombák és mártások
V. Zsírban sült tészták
VI. Szárnyasok
VII. Hideg ételek
VIII. Levesek és levesbevalók
IX. Felfujtak és puddingok
X. Torták
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem